Тлъсти премии на Армията при бой над Левски и Лудогорец

Стойността не е уточнена, но футболистите ще бъдат доволни
13 окт 2017 08:09,
13
Тлъсти премии на Армията при бой над Левски и Лудогорец
Снимка: Булфото, архив

Футболистите на ЦСКА-София нямат никаква нужда от допълнително стимулиране за предстоящите дербита с Левски и Лудогорец, но ръководството на клуба е взело всички мерки, пише "Меридиан мач".

За победа срещу големите съперници в първенството играчите ще бъдат възнаградени подобаващо. “Червените” по принцип взимат премии за победи в Първа лига, но сега те ще бъдат доста сериозно завишени за големите сблъсъци.

Причината за това е, че победите в тези мачове ще са с двойна стойност, тъй като са срещу преки конкуренти за титлата и могат да нанесат сериозен удар по самочувствието на съперниците. От ЦСКА-София са изчислили, че фаворитите ще правят малко грешки до края на сезона и именно заради това преките мачове ще са от ключово значение.

Стойността на допълнителните премии все още не е уточнена, но футболистите на Стамен Белчев със сигурност ще останат много доволни, ако успеят да вземат дербитата в края на месеца.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ какво общо имат с действащата армия?обичат да се отдават на закоравелите бойци
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените по принцип взимат премии за победи в Първа лига--за премии не знам, ама да не забравят да си вземат вазелинче :)
10
7
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
С премии, без премии рогатите ще ядат червения другата седмица. След това Дедо Роси, по живо - по здраво, ще си го пратят в Италия. КЗЛ, КЗБФС, КЗКиро!
9
4
 
7
 
! Отговори
Футуролог-откровенно преди 6 години
Бивш фен на "Левски" съм но тъй или иначе съм се отказал от този отбор и футбола не ме вълнуваБащинията на мутрата Ганчев обаче НЕ Е ЦскаБойко Борисов съвместно с куклата си Гриша Ганчев фалираха автентичния Цска за да може ГЕРБ да се утвърди в дясното въпреки че са партия от бивши комунистиГанчев можеше да извади 8 мил. че и повече за да спаси Цска но знаеше че цесекарите след месец-два щяха да го изгонятА сега нека го изгонят ама ще си тръгне с отбора имЦска бе на СССР сега е КНДР
8
2
 
11
 
! Отговори
полуидиот преди 6 години
*** човек припознал Литекс + Етрополе за Цска(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Премии за Чавдар от Етрополе, бивш Литекс, а сега преименуван на ЦСКА-СОФИЯ. Хубаво, давайте им ги, но не използвайте определения, които се отнасят за фалиралия ЦСКА! "червените", "армейците" и "ЦСКА" са понятия, които се отнасяха за фалиралия ЦСКА и вече нямат смисъл. Н
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво общо имат с действащата армия?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От каде тези пари ,нали бяха пред фалит ,за Левски се отнася същото
4
2
 
9
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Тлъсти премии на Армията при бой над Левски, и първи над ЛудогорецАз ли да ви оправям заглавията
3
4
 
18
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
2
1
 
4
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Добре е да сте нормални, и двамата
1
10
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
боят на леевски трябва да е по подразбиране а не срещу премии. пенсионерите не си получават увеличенията заради милионните вересии на фк говедарес