Страхотен Лудогорец смаза от бой Брага в Португалия

"Орлите" спечелиха с 2:0 след много силна игра
20 окт 2017 07:12, Елка Василева
102
Страхотен Лудогорец смаза от бой Брага в Португалия
Снимка: Reuters

Лудогорец постигна изключително престижна победа с 2:0 при гостуването си на португалския Брага.

Това стана в среща от Група "С" на Лига Европа, след която "орлите" са лидери в групата си с актив от 7 спечелени точки, докато иберийците са втори с точка по-малко.

Практически разградчани имат четири точки повече пред третия Хофенхайм и са много близо до това да си осигурят място на директните елиминации.

Димитър Димитров бе забил на пейката капитана Светослав Дяков за този мач, но това решение се оказа доста добро и Лудогорец изигра много силен мач.

Моци откри в 25-ата минута, а в 57-ата Силва си вкара автогол. Победата е историческа, тъй като досега роден клуб не бе печелил на португалска земя.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: ЛудогорецБрага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
0
 
! Отговори
Само за Гришо преди 6 години
До ИталиянецаСамо за Гришо си прав и то частично ... бих се радвал, ако Лудогорец беше спечелил с игра, а те спечелиха с опълчение + съдии + късмет. Пич от 55 -та минута се игра на една врата ...минаха центъра два пъти за 35 - 40 минути ...кви пет лева. Ако искаш да видиш как се побеждава с игра , потърси и изгледай мача на ЦСКА срещу Байерн Мюнхен, в София, полуфинал - 4 :3 за ЦСКА, ама игра ...после паднаха в Мюнхен с 4:0 ама пак с игра.
94
1
 
0
 
! Отговори
До Баба Куна преди 6 години
Бабе ... ти къде видЕ българи в тоя отбор, че да го наричаш български ...аз освен Дяков , който влезна второто за около 15 минути ,друг българин не видях ...това първо. Второ Гела е купил съдиите и то е много видимо ... напълно чист гол в 8 -мата отменен , дузпата няма да я коменитрам, а грозните нарушения, които разградско -бразилските *** правеха, без да бъдат санкционирани, дори в наказателното поле просто са неописуеми. Силна игра - смех от 55 мин., помачорите минаха центъра два пъти.
93
1
 
3
 
! Отговори
НИЕ преди 6 години
Сме кошмара на шопаците !
92
1
 
26
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
МРЪНКАЧИ ЗЛОБАТА ЩЕ ВИ СЪСИПЕ НЕРВНАТА СИСТЕМА! ЯСНО Е ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ Е НАЙ-ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР, ЗАЩОТО ПРИ ТЯХ СЕ РАБОТИ ПРАВИЛНО. ТОЛКОВА ЛИ НЕ ПРОУМЯВАТЕ, ЧЕ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ТЕРЕНИ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ?!
91
1
 
33
 
! Отговори
до 93 преди 6 години
Проектът Лудогорец е вреден само за нервите на феновете на Левски и ЦСКА ,както и за тяхната грандомания ,защото същите гледат отстрани как друг български отбор постига успехи на евротурнирите докато техните отбори се мъчат с Етър и Пирин.Свикнали бяха само за софийските отбори да се шуми дори и при постигнати победи отпреди 30 години , а пък ето сега това се случва извън столицата.Лудогорец е кошмара на шопите.
90
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тpoлoвeтe на олигарха Домусчиев яко са налазили форума. Коментари с по 40-60 плюса, хайде не сме от вчера тук.Проектът Лудогорец е вреден за българския футбол. Този проект ще завърши както завършиха проектите на пловдивските брокери в началото на демокрацията и да не изреждам всички перачи на пари. А Домусчиев ще завърши нещо подобно на Васил Илиев или подобни "бизнесмени" от този ранг.
89
2
 
22
 
! Отговори
до 92 преди 6 години
Е друго си е цял керван шопи ама такъв е живота.
88
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси отбора е Лудогорец, феновете са му две каруци.
87
7
 
61
 
! Отговори
Италиянеца преди 6 години
Аз съм българин и работя в Италия, какъв ви е проблема че работя тук? Тук съм си намерил хубава работа. Така е и с футболистите в Лудогорец, какво плюете само немога да ви разбера. Нещо хубаво се случва в БГ и пак плюете. С колко англичани излязоха в ШЛ Челси? С колко италианци излязоха на терена Рома? Тук в Италия като чуя хубава новина за БГ спорт цялата фирма разбира над 200 човека и ми говорят със седмици и ме питат за Лудогорец за К. Пулев за Гришо а вие хейтъри мразете и псувайте УСПЕХ
86
4
 
37
 
! Отговори
Мрънкане преди 6 години
Някои от феновете на Левски и ЦСКА ми приличат на домакинки , които се сърдят на съседката си , че си е подредила добре двора и си е направила труда да извика майстори да си стегне къщата.И не само и се сърдят за това ами и защо тази съседка се чувства добре и в къщата и е уютно.Дано прогледнат скоро и да хванат да си подредят двора и къщата.
85
3
 
31
 
! Отговори
до 86 преди 6 години
Много ми е интересно как може един единствен отбор да е виновен за неуспехите на клубния ни футбол и на националния ни отбор.Ако е толкова погрешна стратегията какво пречи да се създаде един изцяло български отбор , който да мачка наред и в шампионата и навън ? Имаме ли толкова качествени футболисти как мислиш ? По логиката един такъв отбор трябва да попилее Лудогорец и да ги направи на пух и прах и да се докаже , че с чужденци не става.На Португалия защо не им пречат чужденците и на двете нива?
84
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 86Основно заради този отбор пълен с шведи от цял свят, няма да имаме национален футбол!какъв ти е проблема с Лудогорец и нац.отбор бе? Кога за последно е играл някой от Лудогорец в националния? Затова и никога няма да се класират нито за евро, нито за световно, щото прибират разни куци пилета от литекс и цска.
83
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилКОГАТО СЕ НАУЧАТ ДА ИГРАЯТ С БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ, ТОГАВА ГИ ХВАЛЕТЕ!повечето бг футболисти най-добре играят кючек, а футбола не им се удава.
82
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основно заради този отбор пълен с шведи от цял свят, няма да имаме национален футбол! Печели Гела и футболистите, българският футбол губи. Дори и не ги гледам вече! Едно време ги подкрепях, днес вече не.
81
18
 
6
 
! Отговори
ХАХА преди 6 години
По-добре да се каже-многонационална сборна група,играеща за България!Защото то наистина няма вече българи-нито във футбола,нито в държавата!
80
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе юнаци я помислете кои са звездите на Реал-ТитуляриНавас,МарселоВаран,Крос,Модрич,Бейл,Бензема,Роналдо,Каземиро, и двама трима испанци за цвят.Ами англичаните,? Французите? Понякога има само по един от съответната нация.
79
1
 
11
 
! Отговори
N преди 6 години
До фен на ЛациоПриятелю... не стана ясно какво точно искаш да кажеш :) Опитай пак със свои думи...
78
2
 
16
 
! Отговори
фен на Лацио преди 6 години
Отменения гол на Брага,разбрахме от шпикера че било съмнително-няма да споменавам името му,всички го познавате/ той не бил Емил Чолаков -синоптика? / През цялото време обсъжда ръста на играчите и вече ни е писнало от педа.и и техните мерки за ръст и тегло.За Лудите ,пък имаше чиста дузпа за игра с ръка-мълчание.Манчев също не позна с прогнозата за битка на живот и смърт,вместо другото което му подсказаха-техническо надиграване , беше леко унил и заспал-даааа.
77
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нелепо е да използвате "грандове" заедно а думите "левски" и "цска". Единият вече не съществува, а другия е посредствен отбор за България, не за нормалния футбол.За нормалния футбол тея са селскии джуджета. Даже селските момчета играят по хубави мачове след работа.
76
2
 
31
 
! Отговори
3 преди 6 години
Въпроси към съгражданите-наркомани от София, които са недоволни от чужденците в Лудогорец:1. Не са ли спечелни най-големите битки в историята ни с помощта на кумани, печенеги, алани и др.? Калоян как разгромява кръстоносците при Одрин? Симеон с кого побеждава при Ахелой??2. А пък като имаме българи начело на държавата сега, какви са ни победите?3. Не гласува ли наскоро БГ парламента ПРОТИВ предложението за повече български храни в търговските мрежи? А тъжното е, че ДПС пък го подкрепиха...