Фенове на Левски и ЦСКА се сбиха преди вечното дерби

Вижте кадри от шествията на феновете в галерията ни!
Обновена: 21 окт 2017 16:49 | 21 окт 2017 16:29, Веселина Йорданова
26

Шествието на Левски. Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Фенове на Левски и ЦСКА се сбиха на столичния булевард "Евлоги и Христо Георгиеви", съобщи БНР.

Един човек е леко пострадал, има и арестувани след намесата на полицията. Двете агитки са се засекли около час преди началото на мача, който вече започна на Националния стадион "Васил Левски".

Полицейското присъствие в центъра на столицата е засилено.

Футболната среща е от 13-и кръг на Първа футболна лига. Към днешна дата разликата между двата тима в класирането е само три точки в полза на ЦСКА, който е на второто място в таблицата с 27 пункта. Левски е трети с 24 точки.

Преди подобни дербита моментната форма няма никакво значение, но "червените" са в серия от две поредни ремита, а Левски като цяло бие трудно при Делио Роси, но е "бетон" в защита, съобщава Gol.bg.

Именно "сините" са с най-стабилната отбрана от началото на сезона, като са допуснали едва четири попадения на сметката си за всичките мачове до момента. ЦСКА пък е с най-резултатното нападение - 30 отбелязани гола или средно по 2,5 попадения на мач.
 

Следете мача на живо в Gol.bg!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: футболЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
да сте видели некъде другаде да се бият не само тука се бият на тия са срам и за двата отбора идат трошат стадион къде е полицията да спре това безумие къдее министъра фен съм на цска но това нее било никога
18
0
 
3
 
! Отговори
додо преди 6 години
Де казарма де, там могат да се бият и да ядат бой на корем-.разглезени пишлемета.
17
0
 
2
 
! Отговори
tony t преди 6 години
ИЗВЪНРЕДНО !!! Голямо меле м/у двете агитки на,, M/C DONALD" с. Студена след двубоя ! Почти всички екипи на 1и2 РПУ Перник са на място . Има и линейки !!!!!!!
16
3
 
11
 
! Отговори
Препоръка преди 6 години
Господа журналисти , много моля пишете цска-софия за да знаем , че говорите за Литекс!
15
0
 
4
 
! Отговори
Константин преди 6 години
До АнонименTe за убийци не раздава, ти за някакви наркоманизирани *** искаш.
14
1
 
2
 
! Отговори
лъжливи новини преди 6 години
Това е невъжможно.
13
5
 
9
 
! Отговори
varg преди 6 години
Само Левски и тесни.
12
1
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Хора без работа ...
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радост за комплекси рани ***.
10
1
 
40
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Помня онова далечно време, когато баща ми ме водеше на футболни мачове!Зрителите се наслаждаваха на играта и уменията на футболистите, не че нямаше емоции... но, липсваше агресията в поведението на зрителите и феновете.Е, не само времето беше друго, но и футбола, и футболистите...Имаше нещо "рицарско" в поведението на терена.Днес, не ходя на футболни мачове. Стадиона се превърнал в "Колизеум" за агресия на комплексари и *** нямащи нищо общо с Футбола.
9
0
 
20
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
Щеше да е интересно ако не бяха се сбили или тази материя не им позната да ходят на мач като цивилизовани хора ,а не като ...... .
8
3
 
23
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
Кардинално решение на въпроса - преди мача на всхода на стадиона да се раздават безплатно всякакъв вид хладно и леко стрелково оръжие. Ако се вслушате в моя съвет, проблемът с феновете ще бъде разрешен завинаги само след няколко мача.
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
интелигентен спорт за интелигентни фенове...
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези мачове трябва да се играят пред празни трибуни. 90% от публиката са маргинали, наркомани, ***, тежки *** и всякаква престъпна ***. След тях центъра на града не прилича на нищо. Повечето от тези хуманoиди не плащат местни и национални данъци. Няма ние, нормалните хора да плащаме за тяхната свинщина. Алтернативно, билетите трябва да са от 50 лв и да се заделят пари за почистване и заплати на ченгетата.
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спортът не трябваше ли да носи радост и да сближава хората? Или греша? Май това важи за нормалните хора, които ходят да се насладят на играта, а не за м...те.
4
16
 
22
 
! Отговори
Фен на Лудогорец преди 6 години
***!!!
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утайките на обществото се били сбили.... уау. Новина.
2
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И всички се правят на страшните есесовци-бръсната глава мускулесто тяло,татуировките задължително поне една свастика ,питбул,Васил Левски.А кварталът където им е стадионът в кв. Суха Река всеки трети е бразилец от много цветните...От ЦСКА са същата работа. Цял живот ги гледам.Никога няма да се оправят тия хора.
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще почне държавата да раздава ефективни 10 - 15 години затвор за футболни хулиганчета. Никой не е длъжен да търпи тея свинщини вечв 27 години ? Това е спорт, а не война. Отива се човек да разпусне и да погледа ...Не да се напряга. Освен слабия футбол това е другата причина изгонила публиката от стадионите.