Вальо Михов: Футболът е политика с всичките си мръсни игри

В момента няма алтернатива на Боби Михайлов, отбеляза той
19 фев 2018 11:28, Красимир Ангелов
40

Борислав Михайлов отново бе преизбран за президент на БФС след категорична победа с 92% подкрепа на футболния конгрес, проведен в петък. Изборът обаче беше съпътстват с протести, скандали, обвинения в непрозрачност и "уговорени мачове" от страна на конкурентите за шефския пост - Ивайло Дражев и Любослав Пенев.

Още по темата
"Футболът е една чиста политика с всичките си мръсни игри. Виждаме какво става в парламента, виждаме какво става в държавата, виждаме какви конфликти има - е футболът да е оазис ли? Разбира се, че всичко рефлектира. Докато не се подкрепим едни други, няма да имаме успехи", каза бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов в студиото на "България сутрин".

Михов е на мнение, че в момента няма друга алтернатива на Борислав Михайлов за президент на БФС.

"Уважавам много Любослав Пенев като футболист, но когато говорим за ръководители - бъркаме много. Той не бе подготвен за този пост. Екипът му се държа много непрофесионално. Не можеш само да хулиш - кажи нещо добро и после надграждай", отбеляза бившият президент на БФС.

Той е категоричен, че няма как да застане зад човек като Любослав Пенев, който преди много години го е заплашвал с хора, за да се махне от поста си.

"Няма как такъв човек да говори за манипулиране на дадено събитие. Ако е по-способен, нека да застане начело на БФС, но не мисля, че ще се справи. Борислав Михайлов за тези 12 години в ръководството е научил много, но има още какво да учи", подчерта Валентин Михов пред Bulgaria ON AIR.

Бившият президент на ПФЛ допълни, че станалото на футболния конгрес е истинска катастрофа за тези, който са жадни за власт.

Какво още каза Валентин Михов вижте в следващото видео

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Михов, Михов ...... Какво да ви коментирам, Футбола ще затъва и ще става все по смешен.
36
1
 
0
 
! Отговори
Кирята преди 6 години
Перуката вече *** ЦСКА втора година да не играем в евротурнирите, нарочно ни топи там по УЕФА и говори че сме друг отбор, сляп ли е кой играе на АРМИЯТА.Ганчев си знае работата,всичко ще се оправи и ще сме номер едно.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това Комунистът,захапе ли веднъж,пускане няма.Така и в политиката.От тук си направете сметка,за каква ,Революция' и ,Преврат' става въпрос след 10-ти/1989г.ПунтаМара е всичко в тази държава.Никой не ги е избирал тези ***,винаги те сами си се избират.За това са тези ,,Комитети'' там ,,непроверени'' не влизат.Иначе ще объркат ТОТО-то,на наследниците на ЦК на БКП.И този специално е един от ТЯХ....АУТ от власта,ама веднага.И типично за ***,дойде ли време за баницата,едни други се давят.
34
1
 
8
 
! Отговори
???? преди 6 години
И,точно заради това искахме да се ОСВОБОДИМ от всички СТАРИ МУЦУНИ,включително и от Вас другарю Михов,но Вие не пожелахте да стане това!? А,ЗАЩО ли???? Защото ДАЛАВЕРАТА,КРАЖБАТА продължава!? Дано нямате успех,другарю Михов!!!
33
1
 
9
 
! Отговори
Вегас бейби преди 6 години
Михов да каже като отиде в Лас Вегас колко пари харчи и от къде ги има. Стои по цял ден в казината.........Имам снимки по дати и часове. В Цезар Палас от сутрин до вечер не мърда от масите. Малоуммник
32
1
 
8
 
! Отговори
ХА преди 6 години
ТОЗИ ДАЛИ Е БИЛ ТРЕЗВЕН КАТО ГИ Е КАЗВАЛ ТЕЗИ НЕЩА
31
1
 
6
 
! Отговори
Абе преди 6 години
някой хора защо не ходят да си гледат пенсията?Дърти алкохолизирани муцуни,на всяко гърне мерудия?!Вече не смея да пусна телевизора?!На който канал да превключиш,което предаване да гледаш,все едни и същи!Денонощно!Сега очаквам В.М. да го видя в най-новият рекламен клип на "Видима Идеал",за последният модел тоалетни чинии или бидета?!?!?!
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както в политиката,така и в БФС, кадрите не се избират.Те се назначават.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Независимо от "Нобеловата ме награда", считам, че трябва да се махне това старче от хранилката!!!
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За истински футбол, без далавери и задкулисни договорки, трябва първо Джендъра от Банкя да се изрита заедно със Шайката му. Защото БФС е проекция на модела ГЕРБ, където всичко е корупция. А Перукан е негов човек, явно захранва голяма част от футболния свят у нас, друга е уплашил да му гласуват. Докато съществува системата *** Боко, България ще се срива на всички нива.
27
1
 
11
 
! Отговори
Айдуци преди 6 години
Валката е егати и нагаждача. с 92% избран човек значи само едно. ***. Само Тодор живков беше избиран с по голям процент и всички знаеме защо. Този с неговите 92% казва само едно нещо. Страх и хора пионки. Баси, жалко за футбола и спорта. ***.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бати Валио наздраве!
25
2
 
6
 
! Отговори
Тошко Петков преди 6 години
Жалко, уважавах този на снимката. Нямало алтернатива (изказвания на този и перукера), всичко било прозрачно (дума лече, крадече). Играйте си футбола и си го гледайте. Смрад и гнилост. Е, сега ще влязат и Царско село и Локо СФ и картинката се запълва. Играйте си футбола и си го гледайте.
24
2
 
4
 
! Отговори
До Тондоро Мондоро преди 6 години
Докато е Перуката не знам но докато е това твойто поколение футболисти и фенове не виждам как ще се радваме като през 94та.Прав е Вежди-не ставате.Ако ще The FA да поемат БФС с този некачествен материал,само ще си живеем със спомените ние старите,а вие ще си продължавате да плюете.А на терена само,,гел и татуировки" и на трибуните бой и псувни.ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН СВЕСТЕН НАШ ФУТБОЛИСТ в момента?Какво БФС ,какви пет лева.
23
1
 
5
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
Всеки иска да е на лапачката, и аз искам ! (това е основната битка там,нищо друго)
22
0
 
7
 
! Отговори
па, преди 6 години
То у нас няма както истинска политика така и истински футбол-само далавераджии са се набутали и в двете клики.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Футбола е *** спорт, игран от прости момчета и гледан от не особено интелигентни хора.
20
2
 
16
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Перуката се показа такъв нечистоплътник в Черешката на тортата ,че предизвика погнуса у всички.
19
0
 
10
 
! Отговори
16 преди 6 години
Перуката не е на власт,на власт е ДПС а във БФС командори Камен Костадинов,а най накрая проумейте го,стига с таз перука
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БФС е под диктата на ДПС,ГЕРБ няма нищо общо с БФС.ГЕРБ има други кирии

Спонсорирани публикации