7 световни титли завоюваха националите ни по муай тай в Тайланд

Шампионите ни се прибират у дома днес
Обновена: 19 мар 2018 18:26 | 19 мар 2018 18:26, Веселина Йорданова
2
7 световни титли завоюваха националите ни по муай тай в Тайланд

Голям успех за България завоюваха националите ни по муай тай в Тайланд. Състезателите ни спечелиха 7 световни шампионски титли, две вицешампионски и три бронзови медала от световното първенство по бойното изкуство в Тайланд. То се проведе между 12 и 16 март в Банкок и събра бойци по муай тай от цял свят.

Севдалин Славов надигра убедително Уругвай и е новият Световен шампион в кат. до 63.5 кг. Али Юзеир е изненадата на състезанието – при своя дебют при мъжете той спечели Световната титла в категория до 67 кг.

Стефан Петков показа тотално надмощие на финала над руския си съперник, като го надигра безапелационно. В кат.до 75 кг Християн Корунчев приключи съперника си от Франция в 40-та секунда на първия рунд с тежка задна ръка в брадата, а Християн Тотев надигра тактически силовия си опонент и заслужено е Световен шампион в категория до 91 кг.

Националите се прибират днес. Те ще пристигнат на терминал 2 на летище София в 22.30 часа. На специална пресконференция утре, на 20 март, от 12 часа в пресклуб "България“, шампионите от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и треньорът на националния отбор Николай Атанасов ще дадат подробности за провелото се първенство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
0
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Туй мау бай какой пък?ПРЕМИЕР шъ може ли да изкара след време или само вятър?
1
0
 
11
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Браво на нашите! Поздравления!