Български съдия на Европейското по мини-футбол

Александър Костадинов ще свири на първенството в Украйна
10 авг 2018 17:07, Красимир Ангелов
1

Журналистът от Bloomberg TV Bulgaria и футболен съдия Александър Костадинов ще представи България на Европейското първенство по мини-футбол в Украйна.

"Утре пътуваме. Започва седмото Европейско първенство по мини-футбол. Ще се проведе в рамките на 7 дни. Съоръжението в Киев е уникално, точно за това Европейско първенство. Благодарение на спонсорите ще се проведе най-добре организираното състезание до този момент", отбеляза той в "България сутрин".

Гостът на Bulgaria ON AIR посочи, че първенството по мини-футбол е коренно различно от големия футбол.

"Сблъсках се с много характери и личности. Това е футбол на аматьорите, но организиран. Отборите търсят спонсори и стават все по-сплотени. Това се запазва във времето. За една минута може да се случат големи неща в малкия футбол", поясни той.

България е в група с лесно преодолими отбори, с изключение вероятно на Казахстан. Повече информация вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
''Това е футбол на аматьорите, но организиран.''Наш съдия няма нито в шампионска лига, нито в Лига Европа, нито на световно или европейско... само при организирани аматьори, това е.

Спонсорирани публикации