Хубчев обяви "чужденците" за Лигата на нациите

Играчите от Първа лига ще бъдат обявени допълнително
21 авг 2018 14:00, Красимир Ангелов
3
Хубчев обяви "чужденците" за Лигата на нациите
Снимка: Булфото

Националният селекционер Петър Хубчев определи списъка с футболисти, играещи в чужбина, за предстоящите двубои на представителния тим на България от Лигата на нациите срещу Словения (в Любляна на 6 септември) и Норвегия (в София на 9 септември).

Повиквателни за първите мачове от новосформирания турнир получиха следните играчи:

Пламен Илиев (Астра, Румъния), Васил Божиков (Слован Братислава, Словакия), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Георги Костадинов (Арсенал Тула, Русия), Симеон Славчев (Карабах, Азербайджан), Спас Делев (Погон, Полша), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия) и Божидар Краев (Мидтиланд, Дания).

Допълнително ще бъде публикуван и списъкът с футболистите, състезаващи се в българското първенство. България е в квалификационна група 3 от Лига C на Лигата на нациите 2018/19 заедно с отборите на Норвегия, Словения и Кипър.

Билети за домакинския мач на "лъвовете" срещу Норвегия се продават в мрежата на Eventim, като до 31 август включително цената им е с 25 процента отстъпка.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До 1:Така е, също така преди години не е имало нет дет да мрънкяш, че още преди години па било още по-убаво... като не ти харесва, стани и го направи инак
1
1
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
А преди години имахме футболисти титуляри в Барса, Атлетико, Бетис, Ла Коруня, Спортинг, Порто, Щутгарт, Хамбургер, Ман. Юнайтед, Селтик, Ман. Сити... за ламята от Спортинг Хихон /тогава в Премиера/ нямаше място в отбора!? Сега най-добрият ни футболист е резерва в Спартак М!? А доколкото си спомням от мача ни с Франция Страхил Попов /Касъмпаша/например си имаше сериозни проблеми с.... овладяването на топката!?