Късен гол донесе точка на Берое срещу Етър

Двата отбора завършиха 1:1 във Велико Търново
21 сеп 2018 19:53, Красимир Ангелов
0
Късен гол донесе точка на Берое срещу Етър
Снимка: БТА

Етър изпусна Берое на своя стадион "Ивайло" след късна драма. "Виолетовите" завършиха 1:1 със "зелените", но определено момчетата на Красимир Балъков може да съжаляват повече за равенството, тъй като имаха по-добрите положения в мача.

Срещата започна прекрасно за домакините, които поведоха с гол в 18-ата минута, когато се разписа Флорент Боджадж с прекрасен удар от дистанция.

По-късно те имаха още положения, като на два пъти Батрович не успя да отбележи от прекрасни ситуации в наказателното поле на гостите. Освен тях с прекрасен изстрел се отчете и Боджад, но Перниш спаси.

В края на полувремето Берое стигна до сериозно голово положение, като Цонев бе изведен чудесно от Камбуров, но изстрелът на бившия футболист на Левски бе спасен от Христо Иванов.

Второто полувреме вместо "зелените" да потърсят изравняване Етър, продължи да играе по-остро. В 63-ата минута Даниел Младенов се измъкна прекрасно от Матеус Леони в наказателното поле, но стреля в аут.

Така се стигна до 89-ата минута, в която Берое изравни. Борислав Цонев засече с глава центриране на Рубен Бригидо и донесе точката на заралии.

Така Етър събира 11 точки е осми в Първа лига. Гостите от Стара Загора пък са 4-и с шестнадесет пункта.

Подробности за мача във Велико Търново четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари