Наш Гришо пада с три позиции – 24-и в АТР

Димитров с най-слабо класиране от лятото на 2016 г.
23 яну 2019 13:23, Веселин Коларов
66
Наш Гришо пада с три позиции – 24-и в АТР
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще падне с три позиции до 24-ото място в световната ранглиста по тенис след края на Откритото първенство на Австралия. 

Димитров загуби в четвъртия кръг на надпреварата в Мелбърн след поражение в неделя от Франсис Тиафо (САЩ) в четири сета и не успя да защити точките си от четвъртфинала през миналия сезон.
 
Това ще бъде най-слабото класиране на хасковлията от 28 август 2016 година, когато той също беше 24-и в света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
5
 
! Отговори
РККА преди 5 години
Не вярвам да изпадне от топ50 в близките 3 години,но и със сигурност няма да постигне нещо голямо,дори турнири от ранг 250,500 АТП са вече почти невъзможни.Разбира се 2,3 кръг нормално за него , това ще му осигурява достатъчно средства до следващия турнир,за него и екипа.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то тая жестокост е от свирепи комплекси достойни за гинес на тоя етап.. с отмъщение го плюят.. хора на ниво животни. без угодия, обиждат и искат всичко.
32
6
 
3
 
! Отговори
motorhead преди 5 години
За мене - Григор падна доста съмнително от това "зелено" момче, то те в хАмерика, сакън де ни ги обидят нещо!!!
31
1
 
10
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
единствения българин в спортния елит на света...има си своите слабости, но нека да не бъдем толкова жестоки...
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-смешни са футболните ултраси напъващи се да коментират тенис, спорт, който е много над тяхното ниво. Те непрекъснато намесват в коментариите си разни футболисти и боксьори. За тях връх на съществуването им е да излеят колкото се може повече помия за спортистите, които по някаква си тяхна причина, те не харесват. Е, имат си хората цел в живота - помията. Това не всеки го може.
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 23 Циципас е талант, но да казваш че ще стане като Роджър е повече от наивно. Роджър на 38 години имаше безброй брейкболи и го изтърва , а тоя е на 20 години в разцвета на силите си. Работата с тоя Циципас да не стане като Валери Божинов и Григор- големи надежди ....единия го гласяха навремето за Барселона, другия му казваха новия Федерер и накрая едно нищо.
28
6
 
9
 
! Отговори
Grisho e SLAAAAB преди 5 години
Пълен ***, бездарник, надменен дано само да го бият вече
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата година Гришо стигна до четвъртфинал, тази година до осминфинала и не загуби чак толкова много точки. При правилно подбрани турнири и ако няма контузии, Гришо може да се изкачи в ранглистата, но не много. За връщане сред първите 10 трябва добро представяне на 13-те най-силни турнира през годината. Първият отмина, а следващият е през март в Индиан Уелс. Там Гришо има да защитава само 10 точки от миналата година.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Реалист 24Нещо много си се объркал!!!Първите 3-4 са много добри!!Всичко останало е ПЪЛНЕЖ за да може ЗВЕЗДИТЕ да греятРоже, Джоко и Надал...........това са Тенисистите.Другите са туристи или по-точно "свидетели по делото"!!Набий си го в кухата селска глАва!!!
25
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова. Вече само надолу.
24
7
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Всички в ранглистата на ATP играят добър тенис. Тези, които са сред първите 150-200 в ранглистата, играят особено добър тенис, а тези които са сред първите 40-50 играят изключително добър тенис. Като това е моментно състояние - днес си добър, утре може и да не си. Най-често това се дължи на травми, а според мен Гришо има неизлекувана травма от преди една година.
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това че някой е българин не значи че е станал автоматично дОбър.Мен не интересува кой каква националност има.Интересува ме МОЖЕ или НЕ МОЖЕ да прави нещо добре!!!Кауня НЕ може да играе добре тенис.Циципас е ИЗВЪНЗЕМЕН и ще стане като дядо Роже.Ето това е положението.Другите ИЗВЪНЗЕМНИ са Надал и Джоко ама от времето пред кризата (аре кришна).
22
4
 
7
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Григор Димитров стана трети в ранглистата на 20 ноември 2017 година, а на четвърта позиция отиде на 29 януари 2018 година. Според един "разбирач" тук (номер 9 {до 5}), това означавало, че е бил една седмица 3-ти в ранглистата на ATP.Не разбирам хората, които имат някаква очаквания за някого, в случая за Гришо, и като не се сбъднат, винят Гришо, че не е изпълнил техните очаквания!!!
21
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20Питаш какво е направил Циципас??????Видно е че тениса ти е последната специалност след белота, чилика, мятането на камъни в реката, футбола и още 40-50 такива дисциплини.Циципас е ВСИЧКО което Шушляка от Асково НЕ е !!!Да не посзолиш на най-добрият тенисист на света да ти пробие подаване в четири сета при това на коронната му настилка. Да спасиш 10 възможности за пробив само в първият сет.Това е като да пребиеш Надал 6:0,6:0 във върхова форма.Естесвено, това ти няма как да го
20
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е направил Циципас стигна 1/2 финал и ще отпадне евентуално.Димитров също е стигал полуфинал.
19
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редно е журналистите да се научат да уважават хората."Наш Гришо" си има име.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
охаааа ще стане заварката ще има черен трън в бяла пета май
17
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17Ти въобще знаеш ли къде се намираш?това е БЪЛГАРСКИ форум в който преобладаващото мнозинство са БЪЛГАРИ.не мислиш ли, че е нормално да се пеше за най-добрия БЪЛГАРСКИ тенисист за всички времена.Щом на тебе не ти харесва - не чети.Ама не си ти тоя, който определя какво да се пише по българските форуми.Не ти харесва явно, ама това е положението. Ще трябва да се примириш и да си избършеш слюнките от устата.
16
8
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Най-добър БЪЛГАРСКИ тенисист не означава нищо.България не е тенис-държава.Обаче точно това клише повтаряте непрекъснато. Аз пък съм най-добрият български състезател по боулинг. И какво от това.
15
10
 
9
 
! Отговори
Георги Донев преди 5 години
Който не се е занимавал със спорт на международно ниво не знае какво значи да си в елита дори и една година!Да е жив и здрав,а успехите ще си дойдат!Само да продължава и да не се отказва!