Зрелище и здрави битки на бойната гала вечер SЕNSHI

Състезанията бяха открити при препълнена зала
Обновена: 23 фев 2019 22:57 | 23 фев 2019 22:50, Екип на Dnes.bg
0

Първото издание на професионалната бойна гала вечер Senshi, която продължава и в момента, беше открита при препълнена зала, огромен интерес и много зрелищни пиротехнически ефекти, огньове и аудиовизуални елементи.

Кристиян Дойчев и Стоян Илчев откриха спортното шоу с битка, която се игра по правилата на KWU International Professional League и завършиха равни. Втората среща между българина Огнян Мирчев и сърбина Предраг Михайлович завърши в полза на българина, който нокаутира два пъти съперника си.
 
Константин Михайлов надделя над Севдалин Славов и записа успех с единодушно съдийско решение. Двамата излязоха един срещу друг в среща, в категория до 65 килограма. Николай Йоргов бързо елиминира противника си от Македония Митко Ашкинов с нокаут още в 30-тата секунда на първи рунд и спечели купата.
 
Димитър Пенчев нокаутира с изключително зрелищен удар кикбоксьора Сергей Заносиев от Румъния, който е част от легендарната академия на Стойка в северната ни съседка.  Доброслав Радев победи Теодор Христов в среща от категория до 72.500 кг. по правилата на кикбокс, стил К1. Радев спечели с 2-1 съдийски гласа.

Битките продължават и в настоящия момент. Двата най-големи двубоя за вечерта ще бъдат за Европейска и Интерконтинентална титла на WAKO PRO. Християн Корунчев ще се бие за Интерконтинентална срещу Никола Тодорович от Сърбия.

Бойната вечер може да гледате на живо тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: SENSHIбойна гала вечер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари