Чочев откровено: Този път съм сринат, болката е голяма!

Той увери, че ще запази присъствие на духа след ужасяващата травма
26 мар 2019 11:37, Красимир Ангелов
2
Чочев откровено: Този път съм сринат, болката е голяма!
Снимка: Булфото

Националът Ивайло Чочев направи емоционално изказване след тежката контузия, която получи в мача срещу Черна гора и операцията в Милано, претърпяна в неделя.

Още по темата
"Благодаря ви, мои близки, приятели, колеги и фенове! Благодаря за подкрепата! За последните две години това е третата ми сериозна контузия и за съжаление, най-тежката. Първата ме отчая, но си върнах надеждата бързо, втората ме сломи, но не успя да ме пречупи, този път съм сринат още от първата секунда, но няма да се предам, колкото и да боли", обяви халфът на Палермо.

"До вчера си мислех, че просто футболът иска да ме откаже от него, но след операцията си казах, че аз никога няма да се откажа от футбола!", заяви още Чочев.

В 69-ата минута на първата квалификация срещу Черна гора (1:1) в София халфът получи тежка контузия след сблъсък коляно в коляно с Вешович. Вследствие на сблъсъка той се оказа със счупване на капачката на коляното и разкъсване на долната част на сухожилието на четириглавия мускул. Халфът претърпя операция в Милано в неделя и ще отсъства най-малко шест месеца.

Съотборниците му в националния отбор не спират да го подкрепят. След обръщението от името на целия отбор, което направи капитанът Ивелин Попов още след мача с Черна гора, последваха редица емоционални послания към Чочев. В навечерието на двубоя срещу Косово националите излязоха на стадиона в Прищина със специални фланелки с надпис: "Чочев, чакаме те! Винаги заедно!"

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
Оф,лоша работа,май ще трябва това момче дасе позамисли за футбола.... ,щом това му е трета тежка контузия.Дано операцията мине успешно и бързо се възстанови.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бързо възстановяване!

Спонсорирани публикации