Дяков бесен след отпадането: Нямахме късмет

Някои от головете им бяха случайни, коментира футболистът
18 юли 2019 09:45, Красимир Ангелов
31
Дяков бесен след отпадането: Нямахме късмет
Снимка: Булфото

Капитанлът на Лудогорец Светослав Дяков бе много афектиран след отпадането на разградчани от Шампионска лига. "Орлите" загубиха с 2:3 от Ференцварош и се простиха с надеждите да играят в най-важния и авторитетен клубен турнир в Европа.

"Не очаквах да ни вкарат три гола. Доста съм афектиран. Ще кажа някоя глупост. Някои от головете им бяха случайни. Поздравяваме съперника", заяви дефанзивният халф.

Още по темата
"Опитахме да вкараме още голове. Истината е, че нямахме късмет. Има какво да подобряваме. Отборът, който ни победи днес, не ни превъзхожда. Лудогорец се подкрепя в трудните моменти.

Лудогорец е семество, отбор. Дузпа всеки пропуска. Не може да виним Якоб. Колкото е виновен той, толкова и останалите. Напрежението беше както във всеки европейски мач. Съперникът се възползва от своите положения", заяви още капитанът на разградчани.

Той призна, че в момента изобщо не може да мисли за следващите мачове, въпреки че само след 2 дни Лудогорец излиза срещу Берое в среща от първенството. "Въобще не ми се мисли за другите мачове. Тежко ми е. Трябва да преспя, сега съм много афектиран", каза Дяков.

Всички коментари след отпадането на Лудогорец от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Така като чета коментарите само роднини на Гуардиола и Мауриньо пишат. Язък че не им дават шанс за изява дееа, сигурно и държавата щяха да оправят
26
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тоя каруцар Дяков нали онзи ден каза,че унгарците ги чакали трудни моменти.Може и да е бил прав.Не е лесно да намериш Разград на картата,после да се дотътриш дотам и най-подир да престоиш едно денонощие в тоя делиормански коптор.
25
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Домусчиев, кажи нещо.Спотайваш се като пръдня в ***.
24
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ли е шампиона на България?Мамини синчета с меки крачета.
23
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шампиони сте в една СКАПАНА България!Никога не сте били фактор в Европа и ви бият като шкембе у дувар и анонимници като Ференцварош.Не че и вие сте известни в Европа де.
22
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха,ха,ха!!!Щом разчитате само на късмет,все такива ще са резултатите.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа, и предния преди 46 секунди писал същото. Хахахах!
20
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е до късмет, бе, Дяков! До можене е! До психика! До моментна физическа форма, как сте подготвени! Кел файда, че ще сте в оптимална форма през ноември? Късно е, баце! Трябва да сте във форма през юли-септември, че да влезете в групите на Шампионската лига. После ще сте във форма да ритате с Царско село, Витоша Бистрица, Дунав Русе, Арда Кърджали и те така.....
19
1
 
33
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Не е до късмет! Просто толкова си можете!Колеги, препоръчвам ви да изгледате отново мача Лудогорец-Миньор (Перник), игран в деня, когато бе открита трибуна Моци от НЦВ Премиерът-Слънце.
18
1
 
31
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Нямахме уменията ! Нали сте професионалисти! Защо всичко опира, всеки път до късмет ?! Не разбирам ?
17
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мамалигара има такива влизания всеки месец. Тоя *** трябва да бъде гонен всеки втори мач. Помня преди време как скалпира един от прасетата и май му дадоха жълт картон, макар че повечето случаи се разминава само с устна забележка.
16
2
 
48
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Лудогорецспор заприлича на Националният ни тuм... нулева координация, никаква идея... Сбиртък от куцо, кьораво и сакато!!! Това са ви възможностите, не се ядосвайте. Шефа ви си купи медия, ще ви купи и това първенство хахаха догодина пак да се/ни излагате хахах
15
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този поялник както винаги е напълно неадекватен. Един от най-слабите и незабележими на терена вчера, заедно с Моци и Ренан. Защо в толкова отговорен мач трябваше да пуска на вратата Ренан. Беше изключително слаб и неориентиран. Головете им не бяха случайни, а смешни и показаха колко са трагични лудогорец. За вторият гол и защита и вратар трябва да окачат бутонките на стената и да ходят да пасат овце, защото за друго не стават. Моци отдавна трябваше да го пенсионират. Неориентиран, муден, глупав
14
4
 
40
 
! Отговори
Даа, преди 4 години
това не са ти купените съдии да отменят голове на Локо Пловдив!
13
6
 
38
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Лудогорец не може да разчита на най-добрите си състезатели с черни гащета като Георги Кабаков, Волен Чинков, Стефан Апостолов, Станислав Тодоров, Николай Йорданов, Ивайло Стоянов и т.н.
12
3
 
34
 
! Отговори
Много си тъп Сашееее преди 4 години
Тоа па... На кой си бесен бре? И за *** за зеле не ставаш.
11
5
 
45
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Къде е Киро Домусчиев да ни обясни защо бъркаме като казваме, че отборчето му не печели винаги честно, че му помагат, че го бутат? Къде е да ни обясни нещата, щот нищо не разбираме?
10
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А автоголът за Лудогорец не беше случаен, нали?Но много се изкефих как изгониха каратисчето Моци. Сладура се обърка, че мача е от родното първенство и може да си рита хората на воля където му падне без картон, ама не!
9
4
 
45
 
! Отговори
тоя па преди 4 години
*** си Дяков,***..и некадърник.....И за толкова дълго време-не го разбра.Защо? Защото един бей ви уреждаше мачове и съдии-сега срещнахте един посредствен европейски отбор и той ви направи за смях насред Делиормана...*** си ,Дяков,***...и некадърник...
8
2
 
40
 
! Отговори
НОВА ТВ преди 4 години
..... МОЦИИИ МОЦИИИ МОЦИИИИИ .......... :) :) :) :) :)