Франция ни удари с 3:0 на Евро 2019

В Монпелие играчите на Силвано Пранди отстъпиха на домакина
17 сеп 2019 08:44, Красимир Ангелов
9
Франция ни удари с 3:0 на Евро 2019
Снимка: cev.eu

Националният отбор на България по волейбол допусна първа загуба на европейското първенство за мъже. В Монпелие играчите на треньора Силвано Пранди отстъпиха на домакина Франция с 0:3 (19:25, 21:25, 14:25) за 71 минути.

Българският тим допусна много грешки в хода на мача, което допълнително улесни задачата на французите. Домакините показаха и отличен сервис, което пък даде възможност на блокадата им да работи на много високи обороти.

За България с 10 точки най-добър в мача бе Цветан Соколов. За Франция най-резултатен бе Жулиен Линеел с 18 точки. Стефан Бойер добави още 16, а Кевин Тили приключи с 11 точки. Успехът е четвърти за Франция на първенството.

Днес от 20:30 часа наше време България ще изиграе последния си мач от група "А" на европейското първенство, а съперник е тимът на Италия. Нашите са сигурни за следващата фаза, но победа над "адзурите" може да осигури по-лесен противник напред.

Всичко за загубата от Франция четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Тези два мача да без значение за българите - треньора си знае работата.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
театър с 'умрялата' лисица беше тва снощи, ше видите на плейофите какво правим
7
0
 
4
 
! Отговори
ЧИЧО преди 4 години
Пранди трябва да затвори националите ни в една зала и да им пуска 20 пъти едно след друго запис от срещата им с Франция! Да погледат как се играе и как те играят! Дано тогава им остане нещо в главите!
6
1
 
5
 
! Отговори
Бивш фен преди 4 години
Срам! Срам от играта на "националите"! Ученички! Не беше задължително да бием, но да бяха паднали с достойна игра, с видимо желание за игра. Всички бяха с оценка -"О".Изключително слаби посрещачи, слаб разпределител-една удобна топка не подаде, слаб Салпаров, слаб Йосифов-защо е капитан? Соколов-вял! И т.н. и т.н. Ужасни сервиси-с изключение на Скримов! Статични на терена-ако топката им дойде в ръцете-добре, ако ли не-много важно!
5
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
На Италия очаквам да вземем гейм.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цветан Соколов е *** .
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можаха да отлепят. Все едно бяха с оловни крака.
2
0
 
7
 
! Отговори
провинция преди 4 години
Много е смешно това отстъпиха, сякаш са се предали без бой.Пишете биха ги, или бяха победени , което е по-правилно за един двубой между два отбора.Или така по- малко ще сме победени?
1
2
 
10
 
! Отговори
Е, преди 4 години
видя се срещу истински противник колко могат.