Руските национали Мамаев и Кокорин излязоха от затвора

Двамата смятат отново да играят футбол
17 сеп 2019 21:24, Красимир Ангелов
4
Руските национали Мамаев и Кокорин излязоха от затвора
Снимка: Reuters

Руските футболни национали Павел Мамаев и Александър Кокорин, които влязоха в затвора преди четири месеца, днес бяха освободени предсрочно.

Мамаев, който е халф на Краснодар, и Кокорин, нападател на Зенит Санкт Петербург, както и по-малкият брат на Кокорин - Кирил, участваха в две сбивания в центъра на Москва през октомври миналата година, за което получиха ефективни присъди.

Още по темата
Тогава руските национали нападнаха и пребиха чиновник от Министерството на промишлеността и търговията на страната в кафене в центъра на Москва.

Съдът в Белгородския регион, където е разположен затворът, се произнесе по предсрочното освобождаване след преминаването на изпитателен срок.

Двамата футболисти бяха чакани пред затвора от втория баща на Кокорин, който ги откара в неизвестна посока. Веднага след освобождаването на Кокорин ръководството на Зенит подаде заявка за картотека на играча за първенството на Русия.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
12
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Русия ... необятна страна - преди четиридесет години един национал за изнасилване го вкараха 15 години в лагер в Сибир, тези пребиват човек и за 4 месеца са свободни. Абе ... различни времена, различни нрави ... панта рей, панта кинейтай!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на момчетата, достойно са представили родината. Накъркали се, сбили се на улицата и ги окошарили - що е то? Руски национал.