Треньорът на загиналия боксьор: Знаехме го като Боби Джи

Повечето спортисти си имали прякори
24 сеп 2019 12:20, Нели Христова
7
Треньорът на загиналия боксьор: Знаехме го като Боби Джи
Снимка: БНТ

"Ние го знаем като Боби Джи. Повечето боксьори си имат прякори. Никой не обръща внимание", това заяви пред БНТ треньорът на загиналия в Албания боксьор Борис Станчов. Той е категоричен, че не е знаел, че 21-годишното момче използва чужда самоличност - тази на братовчед си Исус Величков.

Венцислав Георгиев трудно може да нарече работата му с Станочв екипна.

Още по темата

"Екип е силна дума. Там има някаква цикличност на работа. Той епизодично е в залата и за мачовете, които е имал до момента, те са 5 мисля", каза треньорът. Двамата работят заедно от почти две години.

"На всеки мач се е легитимирал като Исус Величков. На мач се отива с лична карта, както се изисква", обяснява Георгиев. Той твърди, че картата не е била фалшива, а на неговия братовчед. Треньорът и състезателят преминавали през границите заедно, но мениджърът не успял да види дали на гишето момчето показва друга лична карта.

"Дори на кантара във въпросния ден се качи, подписа се като Исус Величков, след него се подписах аз отдолу. Даже има един документ, който промоутърът издава, като се качи на кантара, колко килограма е, той се подписа като Исус Величков, даде си личната карта и там я гледаха, прибраха я", обясни той.

Треньорът не може да си обясни защо момчето е играло под чуждо име. За него, обяснението, че той не е искал да трупа загуби е нелогично, тъй като рано или късно ще трябва да поднови лиценза си и измамата ще стане ясна. Георгиев заподозря, че в основата стоят пари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тренера не е виновен. Оня сам се е разписал като "чувал за бой"
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя треньор оше ли не е в ареста? Какви глупости говори тоя, нали за всеки мач искат медицинско, т.е. налага се някой да ходи с паспорта в болницата. Отделно Албания не е страна в ЕС, за да минеш границата пак ще ти правят проверка на паспортите.... Изобщо лъжат като дърти...
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега напълнете сайта сега с 2 братовчеди роми, то друго ня за копиране
1
1
 
29
 
! Отговори
i'm преди 4 години
Сега тоя Исус да търка наровете в ареста за преотстъпване на лични документи, което е наказуемо от закона! Айде да видим дали ще им стиска да го подгонят. Защото това са ония с Правата!

Спонсорирани публикации