Броени дни до SENSHI: Шампионите са готови за битката

Подготовката на Николай Йоргов и Петър Стойков тече с пълна сила
22 окт 2019 10:48, Анисия Иванова
0

Броени дни остават до боевете на SЕNSHI. A подготовката на световния вицешампион по карате киокушин Николай Йоргов и двукратния световен шампион по кикбокс Петър Стойков тече с пълна сила. Освен това мотивацията и на двамата е на ниво.

"Подготовката върви по план. Подготвили сме стратегия срещу противниците, срещу които ще се изправим. Успях да вляза бързо във форма, дори изиграх един предварителен мач на Републиканското в Шумен преди по-малко от месец. Там изпробвах нов тип игра и експериментирах нови методи за водене на боя. Ще изляза готов, категорично. Подготвил съм и изненади, ще съм непредвидим на ринга", сподели пред Bulgaria ON AIR Николай Йоргов.

На галата на 26 октомври във Варна той ще се изправи срещу един от 100-те най-добри киокушин бойци в света.

"Очаквам зрелищна битка, за която вярвам, че мога да победя. Не съм се бил срещу него досега. Виждал съм го през 2014 г. по време на турнир в Япония, но не успяхме да се срещнем отблизо на ринга. Очаквам да е много подготвен, защото японците са бойци и винаги са били", допълни още Йоргов.

Петър Стойков пък ще се изправи срещу двукратния световен шампион по кикбокс за професионалисти Драган Пешич от Сърбия. Двамата ще се срещнат на ринга в двубой от 3 рунда по 3 минути в категория до 70 кг по правилата на SENSHI, които са изготвени от Професионалната лига на Световния киокушин съюз и включват удари в главата, с лакти, както и хвърляния.

"Ще стане здрава битка. Подготвен съм както психически, така и физически, чувствам се в отлична форма. Пешич няма да издържи три рунда срещу мен!", категоричен бе Стойков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари