Фен ще спечели 2 самолетни билета до Амстердам на SENSHI във Варна

Билетите до родината на Петер Артс и Ернесто Хуст са двупосочни
23 окт 2019 13:37,
1
Фен ще спечели 2 самолетни билета до Амстердам на SENSHI във Варна

Освен изключително класни битки и сблъсъци между едни от най-добрите каратисти и кикбоксьори от близо 10 страни, четвъртата зрелищна бойна галавечер SENSHI ще изненада публиката и с още нещо. Всеки, който присъства на бойното шоу на 26 октомври във Варна, може да спечели два безплатни двупосочни самолетни билета на Bulgaria Air до Амстердам.

Точно преди последния 12-ти двубой на SENSHI с томбола ще бъде изтеглено и името на късметлията, който ще получи възможност да посети родната страна на кикбокс легендите от сериите К-1 Петер Артс и Ернесто Хуст. Световноизвестните кикбоксьори ще бъдат сред специалните гости на SENSHI, като четирима от най-силните бойци на Артс ще се състезават на арената на епичната гала.

Мачовете на SENSHI 4 ще се играят по три правилника – на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, карате фул контакт и К-1. За пръв път феновете на бойното шоу ще станат свидетели на зрелищен женски двубой между двукратната ни световна, трикратна европейска шампионка по муай-тай и балканска шампионка по кикбокс Теодора Кирилова и непобеждаваната досега киргистанка, която се състезава за Русия – 19-годишната Бегаим Какчеева.

В сблъсък с чуждестранни бойци ще влязат и трима изключителни състезатели от Варна. Пред родна публика на 26 октомври на SENSHI ще се бият един от силните ни ММА бойци и многократен шампион Александър Евстатиев, българският кикбоксьор и шампион от национални първенства по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян и Али Юзеир - световен шампион по муай тай на WMF за 2018 година и балкански шампион по кикбокс за 2017 г., който от години тренира в Дания и ще се върне у нас специално за участието си в галата.

И трите срещи се очертава да са титанични. Предизвикателството пред Едуард Алексанян ще е състезател от школата на световноизвестната кикбокс легенда Петер Артс, а пред Евстатиев - световният и национален шампион по киокушин на Казахстан за 2018 г. Андрей Котов. Али Юзеир също ще се срещне на ринга с шампион по киокушин от Казахстан.

Сред българите, които ще се състезават за купа на супертурнира, са още капитанът на националния ни отбор по кикбокс и двукратен световен шампион при професионалистите Атанас Божилов, рекордьорът по победи на SENSHI и многократен шампион и медалист по карате киокушин Николай Йоргов, тазгодишният световен шампион по муай тай Петър Стойков и европейският и световен медалист по кикбокс Цветозар Кючуков – Нинджата.

Капитанът на националите ни ще има пред себе си майстор на спорта от Беларус, а Николай Йоргов, който до момента няма загуба на SENSHI, сега ще трябва да надделее над японец, който е обявен за един от 100-те най-добри бойци по карате киокушин в света.

VIP маси и билети за  бойното шоу може да се закупят  от мрежата на Eventim.bg, от касите на Easy Pay, по електронен път от Easy GO. Билетите са на цени от 10 лв. и 20 лв. и се продават и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: АмстердамВарнаsenshi
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше в Русия награда от един месец на хотел с пор-но звезда.

Спонсорирани публикации