След избора на Дерменджиев: Какво ще се случи с футбола ни?

Коментар на Георги Илиев-Майкъла
Обновена: 23 окт 2019 06:30 | 23 окт 2019 01:00, Петя Славова
27

Георги Дерменджиев официално е новият селекционер на националния ни отбор по футбол. Решението беше взето днес по време на заседание на Изпълнителното бюро на Българския футболен съюз, като специалистът заменя на поста подалия оставка Красимир Балъков.

"Основният проблем в българския футбол е лошото управление на клубовете. Футболистите, които излизат от тях, са под средното ниво. Трябва да се промени цялата политика на финансиране и тренировки", коментира в студиото на "Денят ON AIR" бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла.

Договорът на Дерменджиев е за срок от 6 месеца с опция за удължаване с 2 години.

Другото важно решение, което беше взето днес, е отстраняването на досегашния шеф на съдиите Йордан Сталев, който беше задържан по време на акцията на ГДБОП в централата на Българския футболен съюз в "Бояна". Той ще бъде заменен от Костадин Стоичков.

"БФС винаги се е управлявал по един и същи начин. Необходимо е съдиите да се отделят от футболния съюз и да бъдат независим орган. А в Изпълкома не бива да има президенти на футболни клубове, тъй като те влияят върху съдиите", категоричен бе Георги Илиев пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
най добре е да ни преместят в една група с други банянови републики. некъде из океания. тъкмо певачките ше могат да ходят с мутричките си на почивчици и да публикуват за завист във сураттефтер.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
слаби4ък е дерменджиев!не е темпераментен!! на нашите футболисти им трябва някой да ги хули, навиква, крещи....! така ги у4ат от малки!!!а и футбола ве4е е умна игра за умни хора,а не проста/умна/ игра за прости хора!!
19
0
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Точно тъй,съдиите отделно и без президенти на ФК в Изпълкома.Това ще е първата стъпка за очистването на бг футбола от мърсотията която се заталачил от години и този ВЕНЦИстефчовия да не припарва до централата на БФС.
18
0
 
2
 
! Отговори
хх преди 4 години
До Анонимен 19: Колега, айде пий едно кафе па спирай с глупостите!! Динко, лека му пръст, почина преди няколко месеца!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е са бат Гошо ше ни тури у ред.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо няма да се случи. Не постоянната игра ще продължи. Дори и да спечелим някоя среща, в дълга в дълга последователност от срещи, ще сме там където сме сега.Но празното говорене на не умни "експерти" продължава.Не ясно защо това става по медиите. А на общото събрание, някой да им е залепил устите ?А сетих се, те са независими експерти, т.е от тях нищо не зависи.
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Динко Дерменджиев ако не иска да става за смях на стари години не трябва да приема този пост.
14
2
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Колкото и треньори да се сменят, не се ли сменят играчите полза няма! Дано новия селекционер да направи единственото разумно нещо и да изгони всички чалга звезди и да отиде по селата да събере нов отбор от улицата! Вярно първите 2-3 години ще падат, но после ще станат отбор и поне ще си заслужат заплатите!
13
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
К'ъв Динко, уе колега:))))
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Динко Дерменджиев много се изложи - не трябваше да приема предложението на Мафията.Така и той става част от нея.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да си доста луд,за да се хванеш да тренираш тези безсърцати татуирани чалгари.
10
0
 
9
 
! Отговори
X преди 4 години
Нищо няма да се случи. ББ си купи телевизия сега и уж националния отбор
9
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не може да стъпи и на малкия пръст на Балъков, защото никога не е играл футбол през живота си.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
новото начало да не стане като онази поговорка ТРЪГНАХМЕ ЗА ВЪЛНА А СЕ ВЪРНАХМЕ ОСТРИГАНИ
7
9
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
далиГОСПОДИН ДИНКО ДЕРМЕНДЖИЕВ нее жертвено агне на некадьрното рьководство на Бьлгарския футбол НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО МНЕНИЕ МОЕ
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия са много *** какво им пречи ако толкова искат да имат национален отбор да съберат висшисти примерно лекари които нямат общо нито с футбола нито с българските футболни отбори и след като тренират висшистите една две или няколко години ще печелят с татуираните чалгари от различните отбори от 1 2 3 4 дивизия винаги ще губят сега паднаха с 6 гола от елитен отбор скоро ще паднат от Хаити с 6 10 20 гола и от Чехия с 6 10 20 гола татуирани чалгари не стават за професионален футбол
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със сигурност ако събера една група висшисти и ги тренирам и ги накарам след много тренировки да се изправят срещу *** татуирани чалгари висшистите ще бият с 10 20 гола заради хъса и ума си а ум и хъс татуираните чалгари нямат
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който ида дойде няма да ви оправи с тия татуираните чалгари вземете работещи или безработни българи от улицата с образование тренирайте ги една две години направете ги професионални футболисти и ще видите как българските футболисти са в топ 4 отборите на големи форуми но за да стане това трябва хора с образование да станат футболисти а не да казва един викнете Бербатов и Стоичков има такива който мислят,че ако върнат Стоичков Бербатов нещо ще се промени няма да се промени
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дерменджиев е приятен човек и нелош треньор, но направи грешката да се забърка с дегенератите от БФС. Вредата ще е огромна, заплатата му не е лоша, но това което ще си причини може да го остави безработен до края на живота му, както ще стане с Балъка.
2
1
 
10
 
! Отговори
Шнорхел преди 4 години
Ша стаааме светони на Мелмак, ако някой помни Алф:))

Спонсорирани публикации