Десподов след загубата от Парагвай: Нямахме късмет

Не можем да се усмихнем, заяви националът
15 ное 2019 08:48, Красимир Ангелов
60
Десподов след загубата от Парагвай: Нямахме късмет
Снимка: Булфото

Футболист №1 на България Кирил Десподов обяви, че България не е имала късмет в проверката с Парагвай, загубена от родните национали с 0:1.

Още по темата
"Мисля, че се получи добра проверка преди мача с Чехия. Играхме по-добре през второто полувреме. Създадохме положения пред тяхната врата, но нямахме късмет", посочи крилото.

Десподов уточни, че е готов за мача с Чехия в неделя и допълни, че не е имал контузия. "Не знам откъде се появи тази информация, всичко е наред, мога да играя, и сега можех. Играх 45 минути и съм готов за неделя", отсече футболистът на Щурм Грац.

"Парагвай е сериозен отбор. На всички ни тежи много. 12 мача не можем да се усмихнем. За един професионален футболист това е катастрофално. Няма страх в нито един мач. Аз поне никога не съм изпитвал страх, излизам с желание, когато играя за България. С Чехия сме наказани. Сами си го направихме. От дните, в които сме работили с Дерменджиев, ни повтаря, че вярва в нас", заяви още той.

Какво още казаха родните национали след поредното поражение четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що треньори сменихме , та дано нащ'е футбалетисти да заиграят ....... пък сега и "късмет" трябва да им търсим от някъде , че без него все губят .Май , беше грешка да сменяме треньорите толкова пъти . Тия мамини синчета трябва да бъдат изритани от националния и тренцора да си подбере футболисти от нашите школа или чужбина , но без да слуша разни мениджъри и собственици да си пробутват връзкарчетата .
50
2
 
4
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Браво на националите ни - публиката на контролата беше по-малко отколкото ще е на разпродадения съвместен концерт на Moonspell и Rotting Christ в неделя. Българският футбол се развива успешно от масов спорт към елитарен ъндърграунд.
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от 52 викнете висшисти биолози архитекти всякакви поне 25 човека тренирайте ги 2 3 години и ще видите как имаме такива като Кройф с интелект но такива като Кройф не са умствено изостанали татуирани чалгари като сегашните чалгари със плейметки и Поршета това ще им остане Поршета и плеймейтки докато ги изритата и свършат парите спрете им парите взимат по няколко хиляди евро за мач за два мача взимат сигурно десет двайсе хиляди евро в националния отбор и то даже и са резерви
48
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината за Десподов едно момче от провинцията ромче татуирано купило си Порше не го знам до кой клас е учило в спортно училище вероятно 5 6 клас даже и това му е много посочен за футболист от големите в ЦСКА а не е никога бил футболист даже го направиха футболист на годината в Италия нямаше 1 мач за 1 година но си купува Порше по едно врее се занимаваше с дъщерята на Бориславова уж за да пише мъж такива като него са и всички останали национали викнете един висшист примерно биолог
47
2
 
2
 
! Отговори
Хабиб преди 4 години
До До 41Глупости на търкалета, мой човек. Испанците затова имат такъв национален футбол нали, защото ги спукват от строгост? Тука не можеш да си позволиш да викнеш на дете, камо ли нещо друго. Ще те опандизят на секундата. Ама с децата СЕ РАБОТИ! А не се ходи на тренировка колкото да им кажеш "правете квадрат", "5 обиколки на стадиона" и "айде сега малко двустранна".... *** са всички в България щото не им дреме за нищо. Генетичния матр'ял е лабав, не друго.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължаваме напред! Ние сме българи. Играем мач за мач и този го забравяме.
45
2
 
9
 
! Отговори
AC/DC преди 4 години
На 13-тия път ще бием...осветителя на стадиона и по време на мача ще дръпнем шалтера.В тъмницата и с камуфлажна кожа(стига да не се зъбят), нашите лъвове ще направят чудеса!
44
2
 
9
 
! Отговори
Картофчо преди 4 години
Само който не може или незнае как се прави нещо, разчита на късмет!
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десподов - "Отборът на народа е Септември Симитли".
42
2
 
7
 
! Отговори
Всичко е реално преди 4 години
Докато треньорите не научат футболерите ,как да подават,как да тичат,как да застават,все ще е така!Абе хора не гледате ли европейски и световен футбол?Не хокайте момчетата,те други няма да станат!
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
притежание на топката 36%-64%удари към вратата 4 - 20 ...мда, определено има нещо общо с късмета, но точно в обратната посока. Чист късмет е че са се оттървали само с 0-1, а не с някой от нормалните за тези бездарни лилгльовци резултати от 0-4 или 0-6 . Както е тръгнало този отбор ще запише най-срамните страници в българският футбол и навярно най-разгромната загуба със 7 или 8 гола
40
2
 
13
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Ами виж в сайтовете и социалните мрежи що за хора са това.Плювни,нихилизъм,обиди ,безапелационно,многознайство все от това ,,знаещо и разбиращо поколение" Както казваше великият Станислав Лем ,,Докато не започнах да ползвам интернет,не знаех че на света има толкова ***.и!!!
39
3
 
1
 
! Отговори
43 преди 4 години
От42 до 38
38
3
 
11
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
Ама какво ръководство бе юнак? Новото ръководство ще пусне в игра Меси,Роналдо и Неймар ли да ритат за нас.НЯМА КАЧЕСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ и рядкост са и в другите спортове.Поколението ви е ,,лабаво" и глезено.Треньорите нямат право да ,,насилват"децата ,защото родителите и МЕДИИТЕ веднага скачат че им нарушават правата,крещят им и даже си позволяват да им дърпат ушите.Няма един свестен футболист от ,,милениум" поколението насам.Няма казарма,няма ред и дисциплина-само слободия и ,,живот в Гугъл"
37
3
 
12
 
! Отговори
Кузмич преди 4 години
Нищо че нямали късмет, важното е че заплатата им върви :)
36
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия кой ги хване,ги млати като маче у дирек.Защо изобщо играят?Да се разпуснат и да си търсят друга работа.За тая не стават.
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко пъти още трябва да паднем, за да разберат тези плешиви пиявици в ръководството на БФС че трябва да се махнат и да дойдат други хора ?
34
3
 
14
 
! Отговори
Оракул преди 4 години
Победа ще имаме след 40-та загуба. После само ще мачкаме. Това показва боба.
33
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен малки са били притеснени. Човешко е да се греши в тази сложна и трудна професия.
32
4
 
12
 
! Отговори
ники преди 4 години
Десподов имаше едно блестящо отиграно положение от воле - в тъч.Такива са ни звездите..........