Кобрата сигурен в титлата, ще я защитава на стадиона на ЦСКА

Няма вратички, ще се боксирам за пояса, заяви Пулев
22 ное 2019 13:05, Веселин Коларов
11
Кобрата сигурен в титлата, ще я защитава на стадиона на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

Българският професионален боксьор Кубрат Пулев очаква в близките месеци за излезе на ринга в мач за световната титла в тежка категория.

Пулев е задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF).
 
"Няма никакви вратички. Такъв мач ще има след няколко месеца - мач за световна титла и аз ще участвам в него. Моментът дойде. Сега към по-здрав и по-опитен съм от последния ми двубой за световната титла. Надявам се представя перфектно не само себе си, но и България, да се чуе повече за нашата родина", коментира Пулев.
 
Той вече участва в мач за световната титла на 15 ноември 2014 година срещу украинеца Владимир Кличко, който го нокаутира в петия рунд. Това е и единственото поражение на Пулев като професионалист в 29 мача.
 
"Сгрешихме в стратегията срещу Кличко. Направихме уникална подготовка, но в стратегията не успяхме да стиковаме нещата, реално аз излязох без стратегия. А с грешна стратегия нещата са обречени. Така и стана в мача. Бях много зелен, хората около мен бяха доста неопитни. Всичко беше абсолютен хаос. Сега, когато погледна отстрани, то си е било обречено", каза той.
 
"Тогава аз вярвах, че може, но някои неща трябваше да бъдат по-различни. Мисля, че съм си взел поуките. Мисля, че сега съм достатъчно силен, за да победя който и да е в тежка категория. По-техничен съм от всеки един друг. Чувствам се перфектно и съм готов, който и да дойде, да му откъсна в главата, както се казва", допълни Пулев.
 
Негов съперник за шампионския колан на IBF се очаква да бъде победителят от мача-реванш на 7 декември между настоящия световен шампион Анди Руис (Мексико) и Антъни Джошуа (Великобритания).
 
"Лично за мен този мач ще бъде изключително интересен. Едва ли ще викам за някой. И двамата са добри боксьори. В първия мач Руис нокаутира световен шампион, непобедим и т.н. Беше супер изненада. Направи го за смях пред всички. Беше нещо уникално и беше доказателство, че няма нищо невъзможно. Ще гледам и очаквам моя нов съперник", каза Пулев.
 
Той се пожела "ако, като стана световен шампион, да направя една от защитите на новия бъдещ стадион на ЦСКА".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Влах,ром или турчуля преди 4 години
Живков помолил Брежнев да му опрости близо 1 милиард дългБрежнев попитал:-Какво ще кажат останалите от СИВ ако стане-Няма да им казваме -отвърнал ЖивковНов стадион на цска няма и да имаТодор Живков и Лили Иванова се знае че родата им е от РумънияБратята Пульовци сами си признават че са Братя ***......Ромска стана червената армия в Борисовата то ест славистка от кечаА.ДОГАН и Л.Местан любимци на Добри Джуров да не ги е вербувал военния отдел на ДС от кеча
6
1
 
8
 
! Отговори
Али Баба преди 4 години
С тези прави удари , няма нокаут , аматьор
5
0
 
5
 
! Отговори
Марко преди 4 години
Моли се да не е Руис !!!!
4
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Този нагъл *** дотяга с "мислите" си!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ли ще се окаже мъжкар и ще си признае като брат си за Ромските им корени Брат му има Статия от 2012 (в гугъл може да се види) където си казва за ромския им произход
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кубрат има шанс срещу чер.ното но срещу Анди Руис незнам, Андито е мощен и млад и издържлив.Черните като се уплашат и търсят къде да се скрият на някой клон майм.уняците, черните са по лесни, но срещу белия неандерталец Анди ....пак ше яде бой Кубрат
1
6
 
5
 
! Отговори
Тато преди 4 години
Видяхме колко си задобрял срещу последния тумбак, дето за нищо не ставаше. Трагичен си.

Спонсорирани публикации