Стилиян Петров без мерак да оглави БФС

Все пак Стенли е готов да помага на родния футбол
8
Стилиян Петров без мерак да оглави БФС
Снимка: Булфото

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров е отказал официална покана да бъде издигнат като кандидат за президентския пост в БФС, твърди вестник "Меридиан мач".

Легендата се е прибрал специално до България, за да проведе разговори на най-високо ниво, но остава непреклонен на този етап. След като се пребори с левкемията, Стенли предпочита да се насочи към други предизвикателства с по-малко напрежение.

Той е готов да помага на българския футбол, но не е съгласен да заеме отговорния пост, който бе овакантен от Борислав Михайлов през октомври.

Изпълкомът вече насрочи дата за извънредния Конгрес. Той ще бъде на 7 юни догодина, а все още няма издигната нито една кандидатура за президент.

Друг от фаворитите Атанас Фурнаджиев също декларира, че не иска тази длъжност. Йордан Лечков има амбиции да управлява, но не се ползва с нужната подкрепа.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
9
 
! Отговори
haha преди 4 години
КОй е луд да оглави тази продънена организация ? :)))
5
1
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Не ти требе,чичковото, там са само къркандета ! Пази си здравето !!!
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помака на армията е най -вреден за футбола .
3
0
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Като няма желаещи май ще върнете Боби Михайлов накрая :).
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Друг от фаворитите Атанас Фурнаджиев също декларира, че не иска тази длъжност. Йордан Лечков има амбиции да управлява, но не се ползва с нужната подкрепа."Тоест до този момент имаме двама кандидати, същите които са източвали държавни пари през БФС чрез схемата с хотелите си.
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво му е? Най-добре да си гледа здравето и спокойствието. После него ще изкарат виновен, че от примадоните ни нищо не става.