Боецът Георги Валентинов: Не съм расист, а спортист!

Обвиниха ММА боеца във връзки с расистки организации
Обновена: 13 дек 2019 18:58 | 13 дек 2019 09:30,
33
Боецът Георги Валентинов: Не съм расист, а спортист!

Един от най-актуалните и перспективни ММА бойци в България – Георги Валентинов, даде първото си интервю за скандала с отстраняването от „Белатор“ (Bellator MMA). Втората най-престижна организация за смесени бойни изкуства в света едностранно прекъсна договора си с 26-годишния българин, след подаден сигнал от египетски журналист, пише boec.bg

Още по темата

Според статията на журналиста Карим Зидан от Bloodyelbow.com, Валентинов е част от нео-нацистка групировка, визирайки „София Запад“.  В материала се посочва, че българският ММА боец е замесен и в расисткия скандал по време на мача България – Англия на 14-ти октомври на Националния стадион „Васил Левски“. Boec.BG потърси Валентинов за коментар по случай.

Георги, излезе една много неприятна новина свързана с теб и „Белатор“. Може ли да я потвърдиш и как научи?

Изключително неприятна новина… Мениджърът (б.р. – Никола Атанасов) ми се обади и ми съобщи.

Как приемаш обвинението, че си част от нео-нацистка група?

Никога не съм бил част от подобни групи и организации. Членувам единствено в SBG (б.р. – школата на Джон Кавана). Твърдо се обявявам срещу расистки и нацистки прояви! Аз съм спортист и философията на моя спорт ме е научила да уважавам другите спортисти, без значение от тяхната националност или религиозна принадлежност.

Цялото интервю четете в boec.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
В Англия прави впечатление че футболната публика е на наша страна. Гледа се със завист към България, че може да се прави това, дето в Англия е много по трудно. А кой е търсил участниците в расовото шоу по снимките от стадиона? Хората на Цецо? Английската тайна полиция? - Нее, еврейската нонпрофит организация Война за мир (султана го е откраднал), наистина по молба на Боко.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"акитгката, която създаде проблемите на Васил Левски"Агитката никви проиблеми не е направила. Да псуваш хомосексуални английски неггра е човешко право.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До N"Какъв спортист си ти бе !!!! Какви са ти спортните постижения ?!?"21 победи и 5 загуби в професионалния ММА. 5 победи с нокаут и 2 с предаване на противника.Баш си е спортист момчето. не като форумните войни тука.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати *** интервю ...има ли снимки на които го има в акитгката, която създаде проблемите на Васил Левски или не?Ако го има, какъв е неговият коментар, какво е правил там? Ако няма доказателства, защо са му прекратили договора?
24
6
 
7
 
! Отговори
N преди 4 години
Какъв спортист си ти бе !!!! Какви са ти спортните постижения ?!?!?!? Д р о гарче смешно !!!
23
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Ако беше смел човек, щеше да се извини публично"За какво да се извинява бе? Да не би да е направил нещо лошо в случая?
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви пикам на демокрацията. Няма нищо лошов расизма. Най-големите *** са тея тука форумци дето пискат че хора трябва да бъдат арестувани заради това какви символи носели на стадиона, или затова че обидили чуствата не некво англйски хомосексуално неггро.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва да не ти е диктатурата на режима Борисов, хората не са *** , и без тва още първия щеше да му сипе да го пречука като куче там. изкара късмет да не ходи, със сигурност и сам си е платил да се бие там! Да си седи тука верен пудел на диктаторчето!
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво ... не може да си расист ... евала и демокрация! Най хубаво си беле през 99те. Ке СВ върнат Индия години, ааа дано!
19
5
 
16
 
! Отговори
смях преди 4 години
Освен нацист се оказа и лицемер. Ми излез и кажи сбърках. София запад кви сте. Продавачи на сладолед ? Не продавачи на дроба, разбойници, момчета за тормоз, рекет и побой. Престъпниц.
18
3
 
12
 
! Отговори
Алокакси преди 4 години
Доста елемнтарно момче. Дано поне в спорта да се справя по-добре. Че обра пишкира на другите едноклетъчни е отделен въпрос.
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва, да си направят собствена лига, където доброволни се бият до смърт. Хем те доволни, хем зрелище има, хем сами си редуцират бройката!
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалък . Да не би мен да ме снимаха там между говедата покрай които станахме световно известни?
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ооо кво ся, кат е расист момчето! Какво да направи! То е, като да си гей(поне според васи де)! Не го избираш. Ареееее оставете го да се състезава, а!!!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази трябва да бъде изхвърлена от нса
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емииии - туй е положението. Това не е спорт и не е държавно регулиран. Има си договор с едни хора, които провеждат турнирчета и те са си преценили, че няма да го търпят. Те дават парите, те решават дали те искат или не.
12
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не ми слагай минус на не ти сложа нещо там дето никой не ти е слагал до сега , разбра ли ме?научи си собствената История що тя не е моя а твоя , пише си в гугъл пробема е че на Насислтвеното Християнзиране му викат манипулативно Покръстването за да няма противоречия , не сме всички м а л о у м н и в таа м а ло у м н а Държава
11
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Насила християзнизирания тоест славянзиран Български Народ тогава от Византия през 866 г при Борис 1 и после идването на Османска Империя на власт озлобява допълнително българите , доста е сложно за разбиране що за Народ сме поради причината че Хан Кубрат е роден в сегашна Украйна преселил се реално на Балканите абе оплетена История имаме , и тва е краиния резултат сега ЗЛОБА ЗАВИСТ И ОМРАЗА
10
8
 
23
 
! Отговори
:) преди 4 години
Правата на такива *** трябва да се спират, даже и да е в кауша тоя посерич. Първи авери са му наркомани с с нацистки татуси. ТОзи е опасен за обществото!
9
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мма не е спорт

Спонсорирани публикации