Кристиян Дойчев е най-добър спортист при мъжете за 2019-а

23-годишният ни каратист изпраща най-успешната си година
Обновена: 15 дек 2019 21:20 | 15 дек 2019 21:20, Веселина Йорданова
6
Кристиян Дойчев е най-добър спортист при мъжете за 2019-а

Националът на България по карате киокушин – Кристиян Дойчев, спечели наградата "Златен пояс" в категория най-добър спортист при мъжете за 2019 г.

23-годишната ни каратека изпраща най-успешната си година с много успехи при мъжете. През 2019-а той стана Европейски шампион по киокушин от Португалия и сребърен медалист от световното първенство в Нур-Султан, Казахстан, предаде Boec.bg.

Спечели шампионския пояс в дебютното издание на Kyokushin World Super League в Сидни, Австралия, където спечели двубой по правилата на професионалния киокушин с единодушно съдийско решение срещу представителя на домакините и местен шампион Хамид Занди.

„Искам да благодаря на Националната асоциация на бойните спортове и на Българската Карате Киокушин Федерация за това събитие. Радвам се, че трудът ми бива възнаграден. За пореден път доказахме, че българските бойци са на световно ниво“, заяви Дойчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
хехехФорумджия преди 4 години
браво!
2
2
 
1
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 4 години
"23-годишната ни каратека"?Втори клас е пропуснат тук май.
1
5
 
4
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Само проскубаните държави участват в тези спортове по бойни изкуства....Хората гладни ,прости,дай им само кютек да гледат ....

Спонсорирани публикации