Ливърпул без изненада, победи Манчестър Юнайтед с 2:0

Ван Дайк и Салах се разписаха с двете попадения
19 яну 2020 20:47, Анисия Иванова
7
Ливърпул без изненада, победи Манчестър Юнайтед с 2:0
Снимка: БГНЕС

Ливърпул не допусна изненада, като очаквано взе голямото дербито срещу Манчестър Юнайтед с 2:0, като можеше да спечели и по-убедително.

Върджил ван Дайк вкара важния първи гол в първите минути, а Червените доминираха до средата на второто полувреме, като особено в началото на втората част пропиляха серия чисти ситуации. В края Мохамед Салах също се разписа.

Така серията на Ливърпул без загуба достигна 39 мача, като тимът вече има 64 точки, с 16 пред Манчестър Сити и мач по-малко. Юнайтед е 5-и с 34 и ще продължи битката за Топ 4.

В състава на домакините нямаше изненади и Юрген Клоп започна със същите 11 от победата над Тотнъм. Фабиньо и Матип се завърнаха на пейката.

За Юнайтед голямата липса бе на Маркъс Рашфорд, а Андреас Перейра стартира. Солскяер стартира с трима в центъра на защитата, като Люк Шоу се присъедини към Линдельоф и Магуайър. Уан-Бисака и Брандън Уилямс действаха по фланговете.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: футболливърпул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
съжалиха ги с това 2 преди 4 години
Още се чувства полъха на фятъра на подмяната който бе заложен от СИреняро Фръцко.Редное с/у МанчестерЮнайтед да бъде подаден колективен иск за преразглеждане на всички техни титли при условие че се из-VAR-ят дуспите, фаловете и червените картони даденеи за и с/у Манчестер. Така или ще очистят името им или ще възтържествува правдата, която е истински белег на джентълменското общество. Ей там в Хага където съдиха Милошевич защо да не повдигнат капака и за Фръцковщината
4
18
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Това не е вярно. Редактора гледал ли е мача?МЮ доминираше почти през цялото време. До първият гол Ливърпул нямаха голово полужение и той дойде след ъглов удар. Вторият гол на Салах стана след контра-атака в края на мача когато МЮ бяха "натиснали"Притежанието на топката е 56:44 за МЮ.
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за моабет наградата печели Митко Барбутовда го правят презедент на БФС и голяма заплата да му дадатче му е висок стандарта на животне може да го поддържа вече
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изнандващо не ги биха с повече голове.
1
4
 
11
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Играч на мача определено беше Меси. Да му се даде златната топка и за догодина още сега.

Спонсорирани публикации