Лари Луполоувър се класира за волната програма в Грац

Българинът събра 70,36 точки за своята програма
22 яну 2020 16:52, Красимир Ангелов
4
Лари Луполоувър се класира за волната програма в Грац
Снимка: БГНЕС

Шампионът на България Лари Луполоувър се класира за волната програма на европейското първенство по фигурно пързаляне, което започна днес в австрийския град Грац.

Американецът, който представя страната ни, събра 70,36 точки за своята кратка програма и със сигурност намери място сред 24-те, които продължават напред.

Състезанието продължава и в момента, като няколко души ще влязат в битка за европейския връх в отсъствието на отказалия се хегемон в последните години в Европа Хавиер Фернандес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес беше заключителният ден на зимната юношеска олимпиада в Швейцария. Във финалния мач на турнира по хокей на лед младите руски хокеисти разгромиха връстниците си от САЩ с 4:0.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Късно тази вечер спортните двойки ще представят кратката си програма на европейското първенство по фигурно пързаляне в австрийския Грац. Най-реални шансове за успех имат руските фигуристи Евгения Тарасова и Владимир Морозов (22ч.51мин. бълг. време), Дарья Павлюченко и Денис Ходыкин в 23ч.04мин., Александра Бойкова и Дмитрий Козловский в 23ч.10мин.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хавиер Фернандес се отказа, защото остаря. За последен път го гледах миналата есен в Япония. Волната програма на европейското първенство по фигурно пързаляне ще гледаме утре вечер. Претендентите за тройката на пиедестала са 4-5 фигуриста. Французинът Кевин днес нямаше късмет и се потроши от падания и рев на пейката. Прекрасни шансове имат руснаците Дмитрий Алиев, Артур Даниелян, Александр Самарин и грузинецът Морис, който тренира в Москва, "Хрустальный", при звездния треньор Этери Тутберидзе.
1
0
 
8
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Успех на момчето... Но до там ли я докарахме американци да се състезават за България, вместо българи