Лари Луполоувър на 23-о място на европейското в Грац

Шампион стана руснакът Дмитри Алиев
24 яну 2020 10:04, Красимир Ангелов
8
Лари Луполоувър на 23-о място на европейското в Грац
Снимка: БГНЕС

Шампионът на България Лари Луполоувър завърши на 23-то място на европейското първенство по фигурно пързаляне в Грац.

Още по темата
Състезаващият се за България американец беше 16-ти след кратката програма, но след грешки във волната си програма отстъпи с няколко позиции. Въпреки това представянето му е най-доброто за страната ни при мъжете, където от 7 години нямахме класирал се за волната програма.

Шампион стана руснакът Дмитри Алиев с 272,89 точки, следван от сънародника си Артур Даниелян с 246,74 точки и Мориси Квителашвили от Грузия с 245,71 точки. Водачът след кратката програма Михал Брезина от Чехия допусна много грешки и остана едва седми в крайното класиране.

Днес стартира участието на шампионката ни при жените Александра Фейгин, която направи фурор преди година и се класира 11-та на първенството в Беларус.

Фейгин е със стартов номер 26, а в надпреварата ще стартират 37 фигуристки. Първите 24 от тях се класират за финалната волна програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спортни двойки, волна програма.Още едни 30 минути, по време на които руските спортни двойки Евгения Тарасова/Владимир Морозов - 22:19 ч, Дарья Павлюченко/Денис Ходыкин - 22:35 ч, Александра Бойкова/Дмитрий Козловский - 22:43 ч.могат да заемат целия пиедестал и да спечелят златен, сребърен и бронзов медали.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Александра Фейгин зае 18 място в кратката програма се класира за волната програма утре.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Току-що (16:44 ч.) гледах презентацията на Александра Фейгин. Беше достойно като елементи, но има какво да се желае от гледна точка на компонентите и хореографията.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъжно ми е за шампионката на Русия, за европейската шампионка, за световната шампионка, за олимпийската шампионка, талантливата, неподражаема, красива скромница Алина Загитова.
4
1
 
6
 
! Отговори
от 3 преди 4 години
Всичко, което написах по-долу се отнася за общата оценка и за златния медал след кратката програма днес и след волната програма утре. Днес най-голям шанс да получи най-високи оценки има "Ангел"-ът на Альона.Ако не падне.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2, даже лично за себе си не правя прогнози, но ... В никакъв случай не бива да пренебрегваме нежната и интелигентна, но силно-харАктерна Анечка Шчербакова. Контентът на невероятната Сашечка Трусова е с космическа трудност и най-"скъп" като оценки, но ще може ли малката рязаночка да го изпълни без грешка? Като обобщение бих могъл да кажа, че ще победи тази фигуристка, която изпълни чисто програмата си.Желая успех и на трите, но този път ще стискам палци за Сашка Улыбашка.
2
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Според теб Трусова или Косторная ще спечелят? Тъжмо ми е за Медведева, тотално вече няма да я видим на голямо първенство!
1
0
 
7
 
! Отговори
рускини - космос преди 4 години
Поздрави за руснаците Дмитри Алиев и Артур Даниелян, както и за Морис Квителашвили, който тренира в Москва, "Хрустальный", при звездния треньор Этери Тутберидзе.Гледайте Александра Фейгин след малко на сайта на ISU.По-късно днес можем да се насладим на кратките програми на претендентките за пиедестала на победителите: Анна Шчербакова - 17.23 ч, Ална Косторная - 17.30 ч, Александра Трусова - 17.49 ч (българско време), тренират в Москва, "Хрустальный", при звездния треньор Этери Тутберидзе.

Спонсорирани публикации