Ливърпул би Уулвс, направи нова крачка към титлата

Роберто Фирмино донесе победата с 2:1
24 яну 2020 08:53, Красимир Ангелов
9
Ливърпул би Уулвс, направи нова крачка към титлата
Снимка: БГНЕС

Ливърпул стигна до трудна победа над Уулвърхемптън с 2:1 в двубой от 24-ия кръг на английската Висша лига, игран на стадион "Молиню".

Футболистите на мениджъра Юрген Клоп поведеоха в резултата още в началото на мача, благодарение на Джордан Хендерсън (8'). Към средата на полувремето едно от остриетата на мърсисайдци Садио Мане обаче бе заменен поради контузия.

През втората част "вълците" успяха да изравнят, след като Раул Хименес (51') се разписа. В края на срещата обаче Роберто Фирмино (84') бе точен и донесе победата за тима от града на Бийтълс.

Така Ливърпул продължава да бъде необезпокояван на върха в класирането на първенството с актив от 67 точки, с цели 16 пред втория Манчестър Сити. Уулвърхемптън пък се намира на 7-о място с 34 пункта, колкото имат и отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Всичко за победата на Ливърпул четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
НЮ-Йорк е с превод Новият град ,новият Йорк-бравО!Имена не се променят-ТОЧНО ,а Уулвърхемптън -може,тъй ли ?!)До 7 Съгласен съм +
7
0
 
3
 
! Отговори
до 3 и 5 преди 4 години
Защо се заяждаш, никой не те е карал да коментираш, аз като видя новина за Карди Би и Ким Кардашиян - бягам, не отивам да дразня хората в треда.
6
2
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Е ти като искаш да напишеш Ню Йорк на български, Новият Йорк ли го пишеш. Или Ливърпул да го напишем басейн с дробчета? ИМЕНА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ. Български език и литература за 2-ри клас
5
8
 
5
 
! Отговори
дО 4 преди 4 години
Пише се "вълците" ,а не уулвс,не сме англичани,нали ,за да знаем ,какво означава уулвс,нито пък е английска медия-Днес!Това че,знаеш английски,не те прави образован и възпитан,нали ?
4
3
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Защо си позволяваш да коментираш, ако не знаеш кои са Уулвс(wolves- вълците). "Вълците" изпапаха "Гражданите" 2 пъти при това и не случайно са 7ми със равни точки със петия и шестия - "Червените дяволи" и "Шпорите".
3
14
 
5
 
! Отговори
? преди 4 години
Този отбор Уулвс,кое е? кОЕ место заема ...щото никде не видях такъв отбор и в висшата лига и следващите ,някой знае ли ?)
2
2
 
14
 
! Отговори
Ellefson преди 4 години
... е ако сега я изтървете, ще бъде ЕПИЧНО изтърваване!
1
3
 
24
 
! Отговори
lfc for life преди 4 години
Много дълго чакахме титла. Дано не ни разочароват и продължат серията без загуба. Поздрав за всички фенове на Ливърпул!

Спонсорирани публикации