Атлетико измъкна победа от шампиона Ливърпул

Реваншът ще е на 11 март на "Анфийлд"
Обновена: 19 фев 2020 13:47 | 19 фев 2020 08:05,
14
Атлетико измъкна победа от шампиона Ливърпул
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид победи с 1:0 Ливърпул в първи мач от 1/8-финалите на Шампионска лига, игран на стадион "Уанда Метрополитано".

Единственият гол в сблъсъка отбеляза Саул Нигес още в 4-ата минута. С представянето си срещу мърсисайдци, "дюшекчиите" напомниха за най-добрите си години между 2014 и 2016, когато играха два финала в турнира, загубени от Реал Мадрид.

За всички 90 минути първенецът на Европа не успя да отправи нито един точен удар към Ян Облак, докато испанците имаха нелоши възможности и за второ попадение, но не се възползваха.

Реваншът на "Анфийлд" ще се състои на 11 март.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Ливърпул започна да играе последните 30 минути ,останалото време цъкаше-надлъж и нашир и не знаеше какво да прави със защитата на Мадрид.Това и ние не професионалите специалисти знаем,че Атлетико играе защитен футбол,а Клоп да не е знаел и да не е можел да намери ключ към врата Атлетико.Като цяло мача бе скучен,вижда се че Ливърпул тази година ще изхвъркне рано-рано от ЛШ,НО ЗАТОВА ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН в Англия.Няма да се учудя и Атлетико ако ги отсранят още на 11 март.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отвратителен футбол от Атлетико и не особено нахъсан Ливърпул.
10
2
 
3
 
! Отговори
Рано е!!! преди 4 години
Пилците се броят../в случая/ ,напролет!!! Дали ще си го припомним след реванша ????
9
3
 
7
 
! Отговори
Стар фен на футбола преди 4 години
Те че Ливърпул не си играха играта,така е ,но ,,футболът" на Атлетико меко казано е неприятен и дразнещ.Голям треньор бил Симеоне-сигурно щом печели. Но футболът губи! Така на времето величаеха Х.Херера който измисли бетоновата система ,,катеначо"........А какво удоволствие беше да се гледа като контрапункт летящият Аякс .Разлика във възгледите за футбол и........футбол !!! Английският футбол винаги е бил нападателен,само Мориньо се опитва да ,,паркира автобуса"
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисирките от ливерпул глътнаха вода!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 Алкохолик, целта оправдава средствата! Като можеш да се защитаваш цял мач защо да не го направиш? Гърция как стана Европейски Шампион с треньор Ото Рехагел?Тоя шваба така ги беше наредил тия гърчоля, че само със защита станаха Шампиони. Даже някои тогава казваха, че катеначото ряпа да яде пред гръцката отбрана.
6
7
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Да пожелаем успех на "дюшекчиите" и в реванша!
5
5
 
12
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Ами реално с друга система няма как да се бие Ливърпул.Норич преди дни игра с подобна система и за малко да успее.Мога да ти кажа, че Ливърпул не играе кой знае какъв футбол. Бие винаги в края на мача и то на магия с 1:0 или 2:1, рядко с по-изразителен резултат. Всичко Ливърпул дължат на предателя Клоп, всичко!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами реално с друга система няма как да се бие Ливърпул.Норич преди дни игра с подобна система и за малко да успее.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Zarstvo BalgariaТе и лекарствата са ти от 2005-та, ама не ги пиеш вече.
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега. На Симеоне и Моуриньо трябва да им се отнеме лиценза за практика. Да си платиш 50 евро билет за да гледаш любимият ти отбор 11 в защита си е гавра.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С интересна система играеха дюшекчийте 11-0-0