Пламен Константинов стана шампион на Русия

Местната федерация обяви край на сезона във волейбола
28 мар 2020 23:40, Красимир Ангелов
8
Пламен Константинов стана шампион на Русия
Снимка: БГНЕС

Бившият селекционер на националите Пламен Констатнитов-Гибона спечели волейболната титла на Русия. Това стана факт, след като местната федерация обяви край на първенствата при мъжете и жените заради пандемията от коронавирус.

Това автоматично означава, че златните медали отиват при лидера след края на редовния сезон Локомотив (Новосибирск). №1 при жените пък е Динамо (Казан).

Гибона е първият български треньор с титла в едно от най-силните първенства на света - руското. През 2006 година Радо Стойчев също стигна до трофея, но като помощник на Владимир Алекно в Динамо Москва.

Триумфът на Локомотив е първи в историята на клуба. Първенство беше спряно точно след изиграването на първите мачове от фазата на осминафиналите.

"Жалко е, че поради обстоятелства не успяхме да проведем Финалната шестица и да споделим радостта от победата заедно с нашите фенове", коментират на официалната страница на клуба.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Гибон! Поздравления, и то на Русия!!!Не може да се омаловажава, въпреки прекъсването, защото все пак са били през цялото време фаворити и обстоятелствата го налагат.
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тешка пандемия, опазен вирос, боко ше ни оправи, мутафчийски много свестен, иснервен, кара се, пуфти, българин роб се плаши, потчинява, заплашва, глоби, растрел, милиционери, пандемиа, баба починала със сто болести, олеле малеле. Чака ни невишдана криза, престапнуст, апартаменти банка прибира. Българина страх от вирос, не може чете статистика, цел ден битивито гледа.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво,наше лошо няма!
2
2
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
По същия начин, Баце може да остане на власт....примерно
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пламен Константинов е добър! Браво!