ЦСКА 1948 с мерак да назначи Балъков

Резервен вариант за "червените" е Росен Кирилов
29 май 2020 09:04, Красимир Ангелов
13
ЦСКА 1948 с мерак да назначи Балъков
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол Красимир Балъков ще започне преговори с новака в елита ЦСКА 1948.

Встъпителните разговори между двете страни вече са проведени, но детайлите ще се уточняват от началото на другата седмица, пише "Меридиан мач".

За момента се предполага, че Бала ще стане главен мениджър на "армейците", а в щаба му ще остане досегашният треньор Йордан Юруков.

За последно Балъков бе национален селекционер, но напусна след скандалната загуба с 0:6 от Англия. Преди това той водеше успешно Етър, който дори стигна до бараж за Лига Европа.

У нас той е бил треньор още на Черноморец Бургас и Литекс, а в чужбина - на Грасхопърс, Санкт Гален, Хайдук Сплит и Кайзерслаутерн.

В ЦСКА 1948 имат и резервен вариант, ако не постигнат договорка с Бала. Това е Росен Кирилов, който също доскоро води "болярите".

Бившият национал е бил помощник-треньор в ЦСКА, Славия и Витоша Бистрица, а след това стана наставник на "тигрите" и Етър.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Росен Кирилов е бил старши треньор само на борещите се за оцеляване Витоша и Етър без особени успехи, също като помощник не е постигнал нищо съществено и не изглежда добър вариант за ЦСКА 1948.
10
0
 
4
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Хубаво е, че ЦСКА 1948 залага изключително на българи при това добри футболисти, но с Балъков влизане в шестицата е практически нереално - няма класа като треньор и единствено в Етър постигна максимума с наличните играчи, в Черноморец постигна най-скъпото в историята пето място при огромен бюджет и класен състав имаше и още издънки.
9
2
 
2
 
! Отговори
Литекс тире София преди 3 години
Оранжево небето, оранжево тирето
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ЦСКА 1в пр.н.е?!!ЦСКА е един отбор и вариации и спекулации от Цеката са недопустими.Нека си прави отбор,но с друго има-примерно ЦЕКАТА.
7
3
 
6
 
! Отговори
Peter преди 3 години
Прави ми впечатление, че всички играчи на ЦСКА 1948 са българи. Това е достойоно за адмирации, без значение на кой отбор си привърженик.
6
4
 
5
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи ако въобще може да се говори за ЦСКА в България то това е именно ЦСКА 1948! Онова дето е Литекс-ЦСКА-София си е баш Литекс, но преименуван на ЦСКА-София! Та това имах да кажа само!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски дали ще започне шампионата?
4
0
 
6
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Ако се разберат, това би било добра новина за много отбори - с Балъков абсолютният максимум е оставане в групата, алтернативното ЦСКА няма да е сериозен конкурент за място в шестицата.
3
1
 
8
 
! Отговори
До 1,2 преди 3 години
От уевски по смешно нема
2
0
 
5
 
! Отговори
Цирк дьо сьолей преди 3 години
А мерси!!!
1
3
 
8
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Авиаторите са проект на Домуса. Закривай!!!

Спонсорирани публикации