След загубата на финала: Стамен Белчев поема ЦСКА

Спецът се завръща на "Българска армия"
13
След загубата на финала: Стамен Белчев поема ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Стамен Белчев ще ръководи днешната тренировка на ЦСКА, съобщава dsport.bg. Това означава, че специалистът ще замени на поста Милош Крушчич.

Сърбинът сам призна, че най-вероятно си тръгва още снощи след загубата с дузпи от Локо Пловдив във финала за Купата на България. Малко след това Стойчо Стоилов обяви, че Гриша Ганчев ще реши бъдещето на Крушчич.

Очаква се още днес след тренировката Белчев да бъде представен като новия треньор на "червените".

Белчев вече има един престой начело на отбора. Това стана между 2016 и 2018 година. За последно Белчев бе треньор на Арда Кърджали.

Gol.bg обяви още в средата на април, че Белчев ще се завърне на "Българска армия", без значение дали Крушчич изведе ЦСКА до триумф за Купата или не.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Пре-ходенето преди 3 години
Другарите Червенотиквеници от ЦСКА през ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ процес като примерни комунисти от КПСС и СССР то ест от БКП на доброволни начала по вътрешни убеждения непрекъснато сътрудничили на Държавна сигурност на Митьо ГестапотоЦял ТРАМВАЙ барабар с релсите махнаха да спасяват цска а офицерът Чинцовката с парите на ДС стана римлянин ама за католически ПАПА не му се отвори парашутаЧервенотиквенициПреименувайте Америка зарад САЩ и Европа зарад ЕСп-ов Мала Азия на тиреЛитексМалайзия на 1948
8
1
 
2
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е СВЯТА преди 3 години
До Един АбсурдДругарю ЧервенотиквеникПо добре си изгорете със запалката купената Ви от мама и тати от БКП диплома и почнете образованието си отново от първи клас за да е истинскоФК "АВСТРИЯ" ВИЕНА то ест АУСТРИЯ говори ли Ви нещоНай-тачения Светец покръстил в ХРИСТИЯНСТВОТО Ирландците е с име на ФК"Сейнт Патрик"Австрия е Аустрия,Сейнт Патрик е ИРЛАНДСКИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ култСъветската ЧЕРВЕНА АРМИЯ е ЦСКА и НЕ Е БългарияЧавдар тире Литекс и 1948 също не са ЦСКА ама карай
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРАЧКА НАПРЕД ДВЕ НАЗАД и така до безкраи в цска всичко е сбъркано гришката трябва да си изчисти хубаво къщичките за пиленца от курешки иначе нищо добро не го чака
6
1
 
0
 
! Отговори
Това момче преди 3 години
Поне Стойчо,може да си го псува без проблем,свикнал е!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
старите песни наново...
4
1
 
8
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПО ГРЕШНИЯ ПЪТ
3
3
 
2
 
! Отговори
олигарси преди 3 години
Да се смени собственика фалирал 3 отбора ЦСКА Литекс Чавдар и дава пример на друг от Дубай.
2
3
 
8
 
! Отговори
два абсурда преди 3 години
Цска е съществуващ отбор, а Лудогорец е с пълен стадион. Ха-ха-ха...
1
2
 
28
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Не се интересувам много от Български футбол.Вчера гледах половин час този финал - ниво махленски футбол, не повече !!!Чужденци, татуировки, обаче пълни смешковци !!!Да закриват футбола, да почва отначало и който е бил в ръководството досега, да не се меси повече !!!Чудя се на т.нар. фенове, к'во правят по мачовете, освен да изразходват негативна енергия, да се настройват един срещу друг заради палячовци и да пълнят гушата на футболните ни шефове !!!

Спонсорирани публикации