Левски готви продажбата на млад талант зад граница

Два тима от Италия следят изкъсо изявите на Мартин Петков
7
Левски готви продажбата на млад талант зад граница
Снимка: Lap.bg

Левски може да последва Славия и Черно море и да осъществи трансфер на младок в едно от топ първенствата на континента, твърди "Меридиан мач".

Два тима от Италия следят изкъсо изявите на Мартин Петков и се очаква да вземат окончателно решение за него след мачовете с Лудогорец и Локомотив (Пловдив).

Интрес към него имаше и през миналото лято, но тогава Петков не обърна внимание на офертите заради възможността да се изяви в първия отбор на "сините". През този сезон той записа 19 мача, в които отбеляза 3 гола - 1 за първенство и 2 в турнира за Купата на България.

На "Герена" обаче едва ли ще трябва да очакват джакпот, на какъвто се радват в "Овча купел" и на "Тича". Причината е, че Петков има далеч по-малко игрови минути в сравнение с Филип Кръстев и Мартин Минчев.

От "Герена" едва ли ще правят спънки на Мартин, след като е ясно, че няма да може да минат без продажбата на играчи.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е баси партенката ... той ще е титуляр следващия сезон, ама вие го пращате в серия Ц, да нее маллоумен журналист че да иде от сега?
6
0
 
0
 
! Отговори
В Италия преди 3 години
Дано направи повече игрови минути от 1 десводоф.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи втора белгийска лига /Ломел/ и чешкото първенство /Спарта Прага/ са топ европейски първенства!? Баси неграмотните джурналисти. Иначе Мартин Петков за свойте почти 18 години се справя доста добре и има потенциал, който може да развие.
4
1
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Продават ги кат...добичета.
3
1
 
1
 
! Отговори
Канарчето Две преди 3 години
... Тоя Петков не знам какво виждат в него. Сигурно е "наш човек" на някои Мениджър или баща му има кинти и плаща здраво. Единственият конвертируем левскар в момента е Станислав Иванов. Добър футболист е , и си личи че има много ХЛЯБ в това момче. Може да го купи някой средняк от Серия А примерно и да го пусне да играе под наем в Серия Б , което ще е много добре за момчето и неговото развитие. Защото Серия Б е класи над поръчковата и смешна Българска Първа лига! Мартин Петков е доста дървен!
2
1
 
1
 
! Отговори
Канарчето преди 3 години
Два клуба от Италия?!?! Следят ... Мартин Петков?!?! Ха ха ха... И в кой точно момент им е направил впечатление се чудя?!?! Като влиза в игра за максимум между 15 и 10 минути... И от КОЯ ДИВИЗИЯ СА КЛУБОВЕТЕ?!?! Ха ха ха..... СЕРИЯ С1 ИЛИ С2 ?!?! Нали "големия син талант" - Боби Цонев вече няколко години се мота по четвърта и пета Италиански дивизии..... Единствения "син" футболист , който става за продажба и е конвертируем е Станислав Иванов ! Добър е ! И има доста ХЛЯБ в него! ......
1
0
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Частни...отбори;оффчи...страсти.