В ЦСКА-София доволни: Новите са супер играчи

Футболистите са готови, смята Стамен Белчев
4
В ЦСКА-София доволни: Новите са супер играчи
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде интервю за клубната телевизия на "червените". В него спецът говори за новите попълнения, очакванията за сезона в България и по още теми.

"Подготовката премина добре, при много добри условия на Панчарево. Очакванията са ми да покажем постоянство в играта, да бъдем доминиращи на терена през всички мачове и да направим добър завършек.Новите са страхотни футболисти. Просто им трябва още малко време, за да покажат истинските си възможности. Дали се очакват още нови? Да, въпрос на време и договорки. Ако могат да се договорят, най-вероятно ще имаме нови попълнения", посочи Белчев.

По думите му трите контроли, които отборът изигра на този етап са достатъчни. "Дали сме готови, мисля, че винаги има какво да се желае. На 90% сме готови. Винаги, когато има публика на трибуните, е добре за футбола и за нас", посочи специалистът.

"Футболистите са готови. Най-важното е всеки от тях да покаже истинските си възможности и съм сигурен, че нещата ще бъдат наред. ЦСКА има много добри футболисти. Не е нужно да се променят много от нещата. За краткото време, в което работим заедно, със сигурност имам много изисквания - най-вече да бъдем по-компактни, по-добра органицзация и трайно владеене на топката", заяви Белчев.

Какво още каза треньорът на ЦСКА четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Числото или Тирето, това е големия въпрос преди шизофреничния мач довечера.Аз лично ще подкрепям Числото, защото те минаха през своята Голгота и тръгнаха от нулата, като новосформиран клуб, а не се опитаха да крадат чужди лицензи и прочие както направи Тирето, с хитростта на джуджето от Микре. Дано Числото бие Тирето.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под терасата ми да играят няма да ги погледна.
1
9
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Стамен Белчев за Литекс ли говори, че не му се разбра?

Спонсорирани публикации