Лудогорец се подсили с испански нападател

Ихиньо Марин ще бъде представен утре
12 авг 2020 15:12, Красимир Ангелов
4
Лудогорец се подсили с испански нападател

Испанският нападател от Нумансия Ихиньо Марин е поредният нов футболист на Лудогорец. Ръководството на шампионите финализира преговорите с играча и той подписа личните си условия.

В момента Лудогорец е в процедура по уреждане на жълтата карта на Ихиньо Марин, който вече е в България и тренира с отбора. Бившият играч на Нумансия ще бъде представен пред медиите в България в четвъртък (13 август) в 12,00 ч. на стадион "Хювефарма Арена" от спортния директор на шампионите Георги Караманджуков.

С екипа на Нумансия през миналия сезон Марин е изиграл 38 мача, като е отбелязал 10 гола. Преди да премине в отбора от Сория нападателят е носил екипа на други два испански тима - Мурсия и Валядолид.

Ихиньо Марин е третото попълнение за сезон 2020/2021 г. Преди него Лудогорец привлече Алекс Сантана от бразилския гранд Ботафого и Бернард Текпетей от Шалке 04.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИСПАНСКИ НЕКАДЪРНИК АКО БЕШЕ ДОБЪР ЩЕХА ЛИ ДА ГО ИЗПУСНАТ АМА ДОМУСА СИ МИСЛИ ЧЕ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ КИРЕ САМО СИ ДАВАШ ПАРИТЕ
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отбор само с бг футболисти няма бъдеще,ако играеш с българи ще отпадаш още в първия или най-много във втория предварителен кръг в евротурнирите
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така, докато в родните отбори не остане нито един българо говорящ.Държавата цирк
1
1
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- А-а, край! Спукана им е работата на Етър, Арда и Царско село...

Спонсорирани публикации