ЦСКА привлече ставал световен шампион с Погба

Тибо Вион играе на поста десен бек
18 сеп 2020 14:23, Красимир Ангелов
10
ЦСКА привлече ставал световен шампион с Погба
Снимка: ЦСКА

ЦСКА привлече ново попълнение в своите редици, обявиха от "Армията". Клубът се подсили с французина Тибо Вион. Навършващият скоро 27 години футболист се изявява като десен бек.

През поледните три сезона футболистът защитаваше цветовете на Ниор. Като юноша е привлечен в португалския гранд Порто, където играе предимно за дублиращия тим. След това професионалната му кариера преминава през Метц и белгийския Серенг.

Тибо Вион е световен шампион с юношеската гарнитура на Франция до 20 г. През 2013 г. той е част от състава на "петлите" редом с Пол Погба и Самуел Юмтити, които триумфират в надпреварата в Турция. Вион се отчита за колективния успех с гол срещу Испания.

Футболистът премина успешно медицински прегледи и веднага се включи в сутрешното занимание на червените.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЦСКА- СофияТибо Вион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Сакън някой българин да не заиграе в ловешко-коминистическият отбор. Вчера гледам един бял няма. Все едно съм на мач в Сенегал
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екипът на днес БГ постоянно дискриминира ЦСКА 1948 насаждайки личната позиция на някои журналисти, че ЦСКА-София е ЦСКА. Коректно е да се пише ЦСКА-София защото едно ЦСКА вече няма.
4
0
 
3
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Няма такъв отбор или държав света - Погба!
3
2
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
цска УМРЯ !!!!!!!!!!!!!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък щото един наистина реализиран във френската лига футболист би дошъл в България.Може, само в Лудогорец евентуално. Да гледаме как големите ни таланти играят във втора, че и трета лига в Германия и Италия.А най-добрите трансфери на български футболисти са в средняци в Белгия, което пак е повече от ефбет лига
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нов въшливец тоя щом в един оксер или Аячо не мое си намери място а е дошъл до Литекс в Бантустан начи си представям какъв е олимпиец ама за инвалиди.