Кобрата: Мачът с Джошуа е сигурен на 97%

Пулев смята, че мачът ще се състои на 12 декември
20 сеп 2020 10:54, Ния Христова
24
Кобрата: Мачът с Джошуа е сигурен на 97%
Снимка: БГНЕС
Мачът за световната титла срещу Антъни Джошуа е сигурен на 97%. Това каза боксьорът Кубрат Пулев в ефира на Нова ТВ. Той смята, че ще се състои на 12 декември.
 
"Пандемията е непредвидима. Надяваме се, че всичко ще е наред. Аз съм в Лондон, подготвям се здраво, тренираме. Трябва да мачкаме и да покажем, че българите сме много силни, със силен дух и че сме непоколебими в битките", каза още той.
 
"Човек трябва да вярва в себе си, да изисква от себе си, по този начин той се развива", добави той. 
 
"Психологията на българина все още е робовладелска. Иска ми се българите да бъдат по-смели и обществено отговорни. Любовта към България трябва да се върне, не само към своето. Всички са си направили къщи, а излизат на улицата и е кал и прах. Всеки се е затворил, мисли за себе си и за децата си, да това е важно, но трябва да се променим", каза още боксьорът.
 
"Човек трябва да работи за обществото, да бъдем полезни за обществото. Имаме и много силни песни. Ако не си направил нищо за себе си и за родината си, не си направил нищо. Има честни и доблестни българи. Когато човек е независим, той има свободата". 
 
"С Андреа се разделихме. Когато човек иска да успее, може и сам, може и с човек до себе си да побеждава", коментира Пулев раздялата си в певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Batman преди 3 години
До батьо виКазва се комунизъм. Те плюят по всичко българско и родно. Не виждаш ли как в Европа само нашите ни плюят? 90% от черните кампании тръгват от български комунисти или деца на комунисти. Не е ли ясно това вече на всички? Те мразят всичко освен лявата идеология.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто закръгля. Реалният процент е 96,66 %.
15
2
 
5
 
! Отговори
батьо ви преди 3 години
Не разбирам хейтът срещу Кубрат. Кое от това, което казва не е вярно? Кое не е позитивно и в крайна сметка на кого от вас, хейтъри, вреди? Хващате се за "97%" и се подигравате? Недостойно, господа!Погледнете нещата от друг ъгъл и вземете пример от Кубрат. Имаме профи-боксьор, който толкова много години не спира упорито да работи, за да стане световен шампион. И ще стане, защо да не стане, стига да е жив и здрав.Ама бил паднал от Кличко. Да, падна, но после отново стана и продължи нататък.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те брокерите после ще си го сметнат хехехе ако е 97 % то за победа за Пулев коефицента ще е 1,005 примерно хехе. А дано ама надали...
13
2
 
6
 
! Отговори
Сулев преди 3 години
Чудя се на феновете му... За мен не е достатъчна причина, че е роден в същата държава като мен за да го уважавам. За да ти допада някой спортист то той първо трябва да е наистина добър, какъвто Пулев не е и никога няма да бъде, второ - трябва да има някаква харизма поне макар и да е ***. Стоичков също е *** ама няма база за сравнение.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
97% хм ..Значи както нищо няма да се състои Аз на сигурното му викам110,99%.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психологията на българина все още е .......робовладелска?!?!Не е истина тоя колко е просссст !!!!Де да знаеше че робовладелство в Бг никога не е имало.мЪтемЪтик, истУрик, филУсоф, психУлог.......УЖАС !!!Егати комедианта!!Типичен Бойко борисовец....
10
0
 
4
 
! Отговори
Народь преди 3 години
ПУЛЬОВ ПРЕЗИДЕНТ !!!Тази гениалност в погледа, тази математическа дарба, само се хаби като боксьор!!! Нека е президент, да е министър-председател, да е всичко!!! велик е!! Да управлява вселената!!!!! обичами та!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли да попитам тоя тъпан КоврЪтЪ, по кой математически модел изчисли че шансът да има мач е 97%?!?!?!Да *** и Главанака просст!!
8
1
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
От една година поне все за този мач пишат как не им омръзна не знам само лъжи и фейкове за Смока.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя като Григор- ядат бой за пари!
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пулев трябва да бъде по-агресивен и атрактивен в този мач. Да поработи сериозно над защитата си защото ударите ще бъдат тежки! Видя се че, Джошуа е колос на глинени крака. Един удар в целта и после е неадекватен.Това е шансът на Пулев да се върне в голямата игра! И когато говори за България и българите да се съобрази че, има и фенове от други държави и че, имаме поддръжка и от чужбина!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре казано от Пулев! Вярно е това което казва но, трябват и дела!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 97% пердаха му е сигурен, на 3 % по- малко бой ще яде нашия.......
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачът бил сигурен на 97% ,но тези 3% процента е много вероятно да натежат н последния момент :)
2
1
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Ще е хубаво ако победиш, но едва ли. Ще се радвам и гордея много.
1
7
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
успех господин ПУЛЕВ

Спонсорирани публикации