Меси писа на Суарес: Не заслужаваше Барса да те изрита

Вече нищо не ме изненадва, отсече аржентинската звезда
25 сеп 2020 15:43, Красимир Ангелов
12
Меси писа на Суарес: Не заслужаваше Барса да те изрита
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Барселона – Лео Меси, за първи път коментира напускането на добрия си приятел Луис Суарес.

Голмайстор №3 в историята на каталунците премина в Атлетико Мадрид, след като се оказа ненужен на "Ноу Камп".

33-годишният уругваец не попадна плановете на новия треньор Роналд Куман, а Меси косвено обвини за случилото се и президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу. Както е известно, аржентинската звезда и шефът на клуба далеч не са в добри отношения.

Още по темата
"Знаех за това, но днес влязох в съблекалнята и осъзнах истината. Колко трудно ще е да не споделям всеки ден с теб както на терена, така и извън него. Ще ни липсваш много. Много неща, които никога няма да бъдат забравени, всеки ден бяхме заедно. Ще е странно да те гледам с друга фланелка, още повече да се изправя срещу теб".

"Заслужаваше да бъдеш освободен като този, който си: един от най-значимите играчи в историята на клуба, постигнал важни неща както колективно, така и индивидуално. А не да те изритат, както направиха. Но истината е, че вече нищо не ме изненадва по тези етажи. Желая ти всичко най-добро в това ново предизвикателство. Много те обичам. До скоро, приятелю", написа Меси в Инстаграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
3
 
! Отговори
Биг-бим... преди 3 години
И милионерите плачат, защото унижението си е унижение, а парите са си пари. Днес ги имаш,утре ги нямаш.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси има клауза че може да напусне като свободен агент в края на всеки сезон,през юни.Барса се хвана за думата юни,само че тази година за тях сезона свърши чак през август,след мача с Байерн.Адвокатите на Меси можеше да спечелят едно такова дело,само че той отказа да се съди с клуба.Въпрос на гледна точка
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко по-нататъшно оставане на Меси в Барса ще разруши все още витаещия около него ореол на най-добрият футболист в историята.Просто защото поредицата от срамни загуби ще продължи,защото в момента отборът не разполага с никакви други звезди освен Меси.Никой от другите нямаше да е титуляр в Барса преди 10 години,а Барса винаги се е славела като отбор със страхотни футболисти.Гледам футбол отдавна,по-слаба Барселона не е имало
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фен съм на Реал и ми е жал за Меси. След всичко, което направи за Барселона да му е такъв гаден краят в отбора - със скандали с президента, с всичките му любими съотборници се разделя, дано все пак направи добър сезон !
3
2
 
13
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
От много време такъв некадърен шеф Барса не е имала....И в момента плащат на хора където са дали камара пари и влизат в игра 2..3 пъти за сезон..Предсрочни избори и Бартомеу вън...
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Бертомеу й такова майката на Барселона.А Меси прави груба грешка като остава в този продънен клуб.Сам каза че в Барса от 5 години няма проект.И резултата се видя срещу Байерн,най-огромния резил в историята.Трябваше да напусне в посока Ман.Сити.Юристите му щяха да спечелят делата срещу клуба.
1
13
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
няма по-лошо от позастаряваща мъжка зиздЪ. Меситу докато колеше и бесеше при предишните тренери в Барса всичко беше топ - и отбора и президента. Ама дойде летящия холдандец и му каза, че с привилегиите е свършено и мъжката примадона я позасърбя изотзадзе колко лошо е в отбора и колко лош е президента. Въх, да пусна ли една сълза или да се въздържа?Айде следващия път.