Белчев си пожела ЦСКА да вкара 2 гола на Клуж в началото

Шансовете са 50/50, заяви треньорът на "червените"
21 окт 2020 14:50, Красимир Ангелов
5
Белчев си пожела ЦСКА да вкара 2 гола на Клуж в началото
Снимка: БГНЕС

"Отборът на Клуж е много силен отбор, ние знаем нашите силни и слаби страни, ще се опитаме да се възползваме от нашите силни страни и да неутрализираме техните. В този мач мисля, че шансовете са 50/50”, обяви наставникът на ЦСКА Стамен Белчев преди първия мач на тима от груповата фаза на Лига Европа срещу Клуж в четвъртък вечер.

“Червените” посрещат румънския си съперник на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък от 19:55 часа.

"ЦСКА ще се опита да играе своята игра, това ще рече ще се опитаме да направим трайно владение на топката. Знаем, че отборът на Клуж е изключително агресивен отбор, но ще се опитаме да нарушим силните им страни и да ги накараме да се съобразяват с нас. Сред силните им страни е и владението на топката. Групата е тежка, на този етап няма слаби отбори в групите", коментира Белчев на днешната си пресконференция.

"Искаме ако можем в първите две минути да вкараме два гола, но невинаги се получава. Ще се опитаме при първа възможност да пресираме противника високо, ако е възможно. Какво ще се случи не мога да кажа, футболистите решават в моментната ситуация. С изключение на една или две позиции, с другите съм наясно, така че се надявам до мача на двете тренировки да нямаме проблемни хора и контузии, в общи линии съм наясно със състава за мача”, допълни треньорът на "армейците".

Какво още каза Стамен Белчев четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клуж е доста по-слаб отбор от Литекс. Няма да има проблем, особено като мачът е пред собствена публика.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги Литекс са били силен отбор, особено след придобиването на играчите на фалиралия ЦСКА, е още по-добър! Масовият футболист остана от школата на Литекс- Десподов, Малинов- все добри футболисти, национали. Десподов отиде в Лудогорец, но те са по-силни, нормално е. Като човек от центъра на Ловеч, винаги съм се гордял с Литекс! Напред!
2
1
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Сълзите и сополите както обикновено са в Подуяне ;)
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Шансовете са 50/50, заяви треньорът на "червените""Какъв е шанса да видиш динозавър? 50/50 - или ще го видиш, или няма да го видиш... хахаха.