Балъков поиска пълен рестарт на българския футбол

Главният мениджър на ЦСКА 1948 предложи Стоичков за шеф на БФС
106

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се обяви за тотален рестарт на българския футбол.

Докато не се събудим всички и не започнем да работим, няма как да се промени тази картина. Тя е една и съща от 16-18 години. Тотален рестарт на българския футбол", заяви Балъков, цитиран от телевизия Bulgaria ON AIR.

Според него новият шеф на БФС трябва да бъде човек с амбиции, който иска тотална промяна. Балъков посочи Христо Стоичков като подходящ човек за този пост.

"Знаем му езика. Слагаме го за президент на БФС и ще видите ще цепи ли басма на някого. Само че той няма да дойде. Има договор с телевизията в Мексико, гледа отдалеч и си играе голф", каза още Балъков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакъв рестарт ,а понижаване в аматьорски статут на футбола в България.Не може да имаш псевдо държава и да говориш за професионален спорт.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам Митко Пайнера за шеф на БФС.Вместо собственици на футболни клубове в изпълкома да са само чалга певици.Резултата ще е същия , но поне няма да има разорачования , тъй като няма да има и очаквания. Пресконференциите също ще бъдат по-интересни.Така и така и двата отрасъла са взаймно свързани ,а и едните почиват в момента принудително , другите симулират дейност. С един куршим два заека !
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е Балъков но преди рестарта трябва да има 10-тина година почивка на БФС и после да се прави футбол.То като се замислиш,хората които се интересуват и гледат маове,изобщо не споменават българското първенство.Ако не са новните по телевизията,хората няма и да знаят че в тази държава изобщо има първенство.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Феновете в България са виновни за това дередже. Трябва да бойкотират любимите си отбори, докато отборите не почнат да играят с български младежи. Докато ЦСКА-София и Лудогорец играят с по 8 чужденци и 3ма българи, няма как да има футбол в България. Феновете толерират вместо да бойкотират.
28
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
А защо ни е футбол, след като България е Азербайджано-тюркска колония, и най малкото зло е унищожаването на футбола?!
27
0
 
6
 
! Отговори
Футбол ли ? ? ? преди 3 години
След 2024 г. когато влизат новите правила на УЕФА ( лигата на богатите) , БГ футболът няма да помирише международен мач. При положение, че тази мотивация липсва, не виждам кой ще си хвърля парите на вятъра....Така, че затваряйте дюкяна и теглете кепенците дорде е време...
26
0
 
5
 
! Отговори
Рестарт преди 3 години
Балъков е прав. Трябва старт или рестарт. Трябва инвестиции в треньори. Работа с малките деца. Безплатно обучение за треньори, подпомагане на малките футболни школи. Да може всяко дете да играе, а не само на богатите или на бивши футболисти. Да може във всички населени места да има футбол, а не само в големите градове. Да се подпомагат семействата с талантливи деца.Да се спре корупцията при треньорите от детските школи. Много неща може, стига да се иска. Ние имаме таланти,но ние им пречим
25
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балъков беше чудесен футболист, с отлична кариера, нокато треньор е кръгла нула.Т.е с една идея по-добре от Кюрда...
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между другото само у него забелязах срам от резултатите на националите. Дано не съм се объркал. Иначе БФС трябва да се закрие, не да се рестартира.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балъков е един от малкото бивши футболисти от златното поколение, които останаха здраво стъпили на земята. Честен, работлив и винаги професионалист до край!
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балъков е пич, много земен човек, чест му прави че милее за българският спорт.
21
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 3 години
Защо Стоичков? Човекът си живее в САЩ. Той е природен талант, а не природен треньор, организатор и най-малко ментор. Най-добрите треньори не са най-добрите спортисти, а тези които, въпреки че не са били най-добрите, са продължили, които знаят как се преодоляват трудностите, които ценят успехите на другите. Нищо няма да направи Стоичков, защото, акио е искал, до сега щеше да го е направил. Нови хора, рестарт, а стрите легенди... бяха заети да станар богати. Не че е лошо, но много дини..
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривайте футбола. Нека да стане изцяло аматьорски и да си играем по махалите, поне ще е истински футбол там, а не нагласени мачове. А и нивото няма да е по-слабо. Аз гледам истински футбол - Испания, Англия, Италия. Български мачове не гледам от 15 години. На стадион не съм стъпил от 15 години. Там ходят само побойници, отиващи да се пребият някого. Страх ме е да заведа детето на мач. А и няма смисъл да гледа бездарници.
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България футбола на на нивото на Бойко Борисов... затова е нужен пълен рестарт и мутри вън!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗНАЧИ ФУТБОЛ СКОРО НЯМА ДА ИМА..
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с рестарт и без рестарт,. Футбол се прави с пари.
16
2
 
18
 
! Отговори
Топчо преди 3 години
Можеш да рестартираш нещо , което съществува ! В България футбол НЕ СЪЩЕСТВУВА ! Трябва да се оповести, че такава игра в България не се играе, защото няма кой да я играе ! Футболните клубове са като клубовете на БСП - има ги , но на практика не се обитават от хора , а от комунисти.
15
0
 
26
 
! Отговори
Крива топка преди 3 години
Балъков и Стоичков бяха избрани в идеалния отбор на световното по футбол в САЩ '94.Футболистите от сегашният национален отбор могат успешно да участват само в мис плеймейт.Мутрите съсипаха футбола още през 90-те години, като уреждаха мачове, съдии и цялото първенство, като се пишеха за спонсори.
14
1
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Балъков и морския пират Трифонов бяха най-готините от 1994
13
1
 
29
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Какъв рестарт бе!?Закриване трябва на таз безконтролна перачница на пари!То това не е футбол а сбирщина от някакви чалгазирани и парфюмирани идеално заплатени балеринки !