Балъков за избора на Ясен Петров: Да му стискаме палци!

Моят съвет е той да взема собствени решения, отчете легендата
Обновена: 15 яну 2021 15:46 | 15 яну 2021 15:40, Красимир Ангелов
6
Балъков за избора на Ясен Петров: Да му стискаме палци!
Снимка: БГНЕС

"Дай Боже, да има повече късмет от всички нас, които сме минали през националния отбор. Много тежка е ситуацията, в последните 15 години няма треньор, който да е поел националния отбор и да е бил в комфортна ситуация", заяви главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков по повод назначаването на Ясен Петров за нов национален селекционер, предаде БГНЕС.

Петров ще замени на поста Георги Дерменджиев, който от своя страна наследи именно Балъков като треньор на националния отбор.

"Да му стискаме палци на Ясен, да си направи добър екип, Видолов е човек с много богата футболна кариера. Моят съвет е да бъде той и да взема собствени решения, защото знаете, че в националния отбор има изключително много напрежение и натиск от странични фактори, да си спазва неговата философия и неговите виждания, независимо каква е, и когато си замине от там, да знае, че е бил той, а не някой друг", посочи Бала.

"След като нямаме успехи, винаги е изключително тежка, отговорна, ангажираща позиция. Стискам му палци, защото знам колко сложен е процесът, след като нямаш достатъчно материал", коментира още Балъков.

Какво още каза Краси Балъков за националния отбор и подготовката на ЦСКА 1948 вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още един балама,който да обира срама и накрая да го отнесе заради безнадеждното положение на българския футбол.Ясно е,че Ясен ще излезе кривия,а не Гелосания,микренското джудже или чичо Венци.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъното го копаят вече над 20 години. Какви палци какви пет лева. Един неокъпаник с мазна коса и нулеви успехи ли да подкрепим.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е? Това дето дойде от Ловеч ли имаш предвид? Голямо ЦСКА е, да. И как идва с историята ако мога да попитам? Литекс ли е бил Ливърпул, Аякс, Нотингам Форест...?
1
1
 
11
 
! Отговори
Йохан Кройф преди 3 години
Идеален селекционер тип "послушко"...

Спонсорирани публикации