Фенове събират пари за заплатата на Йозил във Фенербахче

Турският гранд е в тежко финансово състояние
25 яну 2021 10:33, Красимир Ангелов
7
Фенове събират пари за заплатата на Йозил във Фенербахче
Снимка: БГНЕС

Фенербахче официално представи Месут Йозил като ново попълнение, но явно не разполага със средства, за да си позволи издръжката на звезда от неговия ранг.

Шефовете стартираха кампания, с която да се съберат пари за заплатата на бившия германски национал. Отделно клубът е затънал в дългове, които според някои източници възлизат на повече от 500 милиона евро. Лично президентът Али Коч се обърна към феновете, съобщава Gol.bg.

"Имаме молба до тях. Моля, продължете да ни подкрепяте, защото ние разчитаме на вашата финансова помощ. В деня, когато Йозил подпише, ще ви помоля да счупите рекордите в кампанията с емемеси. Може би 300 хиляди, 500 хиляди или дори милион. Освен това знам, че всички искате да си купите фланелки с името на Месут", заяви президентът на клуба Али Коч.

В Арсенал Йозил взимаше 20 млн. евро на година, а в Турция ще играе за 13 милиона до 2024 година. Всеки изпратен есемес е на стойност 2 евро.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Eurotica преди 3 години
Е тва е да си мисирка, измислят си на корем, пишат статии наизуст, после се обиждат. Заплатата му се поема от спонсори, а до края на сезона имат ограничения от УЕФА за фин. Ферплей, нямат право да харчат пари, без да са продали някой, нормално е да има подобни кампании, като нямат доходи от билети.3млн евро е заплатата му, и не са платили нито цент на Арсенал за трансфера му, и всичко това, защото Йозил е фен на Фенербахче, а и иска да живее в Турция
6
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Този гл.ава.нак вече едва мърда по терена. Според мен е за пенсиониране. В най-добрите си години показваше безспорен талант. Вече не играе добър футбол и от година търка резервната скамейка. Голям поклонник е на Ердо.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СПОРЕД МЕН НАЙ ДОБРЕ Е ЙОЗИЛ ДА ЗАСТАНЕ НА НЯКОЕ КЮШЕ С ГОЛЯМА ШАПКА И КОЙ КАКВО ТО ПУСНЕ
4
0
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 години
"ДМС Мърда" или "DMS Жабата" - най-точно ще опише кампанията за Йозил :D
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глпака артета разкара Юзил щото Венгер навремето все го сменяше за Юзил щото артета е бхти некадърника и беше много по-слаб и сега си го връща.Жалко От ерата Венгер насам Арсенал от велик отбор се превърна в отбор от ранга на Кристъл Палас
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хубава работа ама
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале, имало по-загубени фенове и от феновете на ГЕРП

Спонсорирани публикации