Какво ще ви донеса титлата "Survivor" в спортните залози?

Обновена: 10 май 2023 18:46 | 27 яну 2021 11:11, Александър Попов
Какво ще ви донеса титлата "Survivor" в спортните залози?

Да се спечели лоялна аудитория, с които да ден бизнес да оперира, не е особено лесна задача. Завръщането на един клиент може да означава, че предоставените практики са качествени и конкурентни. Зад успехът се крият някои основни изисквания: подчертан професионализъм, разнообразни условия, преференции и още много други.

Често реномираните оператори мислят най-различни варианти, с които да запазят интереса към себе си, същевременно да предложат възможност на играчите да се състезават едни срещу други и най-важното е, че в тези дисциплини няма да има нужда от поставянето на залози. Говорим за така наречената игра "Survivor", която събира всички футболни експерти на едно място, а за участие е необходима регистрация в Палмс Бет и поставянето на поне един спортен залог в рамките на календарния месец. Най-вероятно мнозина си спомнят и риалити форматът с такова име и можем да бъдем сигурни, че това не е случайност.

Това са всички необходими условия, но по-важен е самият формат. Операторът предоставя селекция от спортни срещи, а всички участници трябва да познаят изхода на поне една среща. За успешна прогноза се смята тази, която в рамките на редовното време, включващо допълнителните минути от съдията, е точна.

Спортните запалянковци в тази секция имат възможност да се състезават за още един от многото описани palms bet бонуси в efirbet.com - професионален сайт за анализ на букмейкъри и спортни прогнози. Играта "Survivor" дава възможност на всеки запалянко да спечели сумата от 1000 лв. под формата на бонус за безплатен залог. Сумата може да се използва за правене на други прогнози, като печалбата от тях спокойно може да бъде изтеглена след това.

Букмейкърът обаче е обявил много категорично, че тук победителят може да бъде само един - този, който събере първи десет точки. Точките се печелят с успешни прогнози, като всяка позната среща дава една точка. След всяка направена спортна прогноза, играчите имат още 5 дена за следващата.

Грешната прогноза автоматично означава край на играта. Не всеки ден може да има познати и подходящи срещи, следователно всеки претендент избира кога да се включи в следващата прогноза. Възможно е след последния цикъл да има повече от един играч, достигнал 10-те точки, но букмейкърът е решил проблема много лесно - победител е играчът, който първи е направил своята прогноза, гледа се дори часът. Можем да открием и списък с играчите, които се намират най-близко до победата, като списъкът се обновява след всеки кръг.

Брандът нулира всички точки след края на играта, когато има излъчен победител и започва следващият рунд. Феновете винаги са оценявали подобаващо безплатните предложения, а и нека не забравяме, че възможността да се премерят сили, прави "Survivor" уникален по рода си, но не и единствена. В секцията с промоции можем да открием още много интересни безплатни предложения за игра, от които всички клиенти да се възползват.

Този подход отдавна поставя този букмейкър в челните позиции като предпочитан от феновете. Разбира се, всеки би заявил, че десет срещи не е толкова непосилна задача, но както вече споменахме, представят се отбрани такива, а след като и времето е фактор, играта става особено предизвикателство, което не коства нищо, но същевременно печели много повече от бонус – можем да забележим, че запалянковците винаги използват победата си като особено титла и сертификат за завидни познания във футбола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: спортни залози
Още от

Спонсорирани публикации