Красен Кралев и Пламен Нунев подпомогнаха спортен клуб в Русе

Спортистите получиха подкрепа в труден момент
2
Красен Кралев и Пламен Нунев подпомогнаха спортен клуб в Русе
Снимка: Министерство на спорта

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният координатор на ПП ГЕРБ -- Русе Пламен Нунев от свое име подпомогнаха финансово дейността на Спортен клуб "Олимп - спортът е равнопоставен", съобщиха от спортното министерство.

Това се случва в труден момент за клуба, от който търсят помощ, за да заплатят членския внос към Българската паралимпийска асоциация. Спортистите имаха нужда от средства, за да могат да участват в състезанията през годината. Таксата от 325 лева за тях е непосилна и затова шампионите по шах, тенис на маса и др. спортове призоваха за подкрепа в социалните мрежи.

Днес в офиса на ПП ГЕРБ в Русе Пламен Нунев се срещна с председателя на клуба и от името на министър Красен Кралев. "Уверих Георги, че може да разчита на нас и занапред. Декларирали сме пълна подкрепа и съдействие за хората с увреждания, а това, че те са и успешни спортисти, само може да ни радва и респектира", заяви Пламен Нунев.  

"Благодаря за ползотворната среща и за финансовата подкрепа за клуба ни на Красен Кралев и Пламен Нунев. Радвам се, че ни протягат ръка, защото разбират смисъла на всичко, което правим. Благодарим от сърце!", заяви в края на срещата Георги Гаев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това сайтче окончателно се е превърнал в предизборен стенвестник на Герб
1
3
 
1
 
! Отговори
Приста преди 3 години
Браво! Дано и на футболният отбор обърнат внимание!

Спонсорирани публикации