Малки и големи спортуват на открито на Витоша и Пампорово

Кампанията "Живей активно" се провежда за 16-а поредна година
Обновена: 6 мар 2021 16:01 | 6 мар 2021 16:00, Веселина Йорданова
9

За 16-та поредна година се организира кампанията "Живей активно". Днес на Витоша и в Пампорово малки и големи се събират, за да спортуват на открито въпреки лошото време.

В съботната снежна сутрин желаещите се включиха в ежегодната инициатива да живеят активно, предаде Bulgaria ON AIR.

Популярни спортисти също дават своя пример, за да мотивират децата водят активен начин на живот.

"Втора поредна година се опитваме да активираме младежта, а и не само - спортуващи и неспортуващи да преоткрият зимните спортове и все пак да се позабавляват на открито, да подишат въздух", коментира Йордан Йовчев.

А от Столичната община заявиха, че работят по отстраняването на проблема с инфраструктурата за достигане на Витоша.

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ВитошаПампорово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Присъства на събитието, децата много се забавляваха. Въздуха уникално чист, нямаше струпвания и се спазва ха отстояние. Със сигурност нямаше опасност от заразяване. Благодаря за страхотно то преживяване! Хейтенето от вкъщи не е здравословно със сигурност!
8
1
 
7
 
! Отговори
НРБ преди 3 години
На разбирачите по долу с промити от телевизора мозъци искам да кажа, че след два (2) месеца прекарани във каране на ски се чувствам чудесно. За целия период от средата на декември до средата на февруари не разбрах някой в курорта да се е разболял и това при положение, че е един от най-посещаваните и желани курорти.
7
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
на Витоша ли?!..Фъндъчка да не е изпаднала в кома,та не е ЗАТВОРИЛА до сега ПЛАНИНАТА?!Щото преди година си спомняте какво направи тая../автоцензурирано/..
6
0
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Всеки час прекаран на...открито,на чист въздух сред природата е чудесна здравословна терапия за всяка възраст.Затварянето поради страх от заразяване е вредно за организма.Ходи пеш по горски пътеки,или по селски улички и дишай с пълни гърди.Всеки сам може да се закали.Живей здравословно и...стреса няма да те победи!
5
5
 
0
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Да спортуват ,да заразяват,че ей къде е 4 април ...
4
5
 
2
 
! Отговори
Кире преди 3 години
До Анонимен: Е като не ти харесва или мислиш че си по-малко ***, защо не се изнесеш от София. Или хем боли хем сърби. И понеже не можеш да дадеш смисъл на живота си, "селяните са виновни". Ми земи скочи от някъде да те забележат малко. :D
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичкото селян или е на Витошка или на Витоша - тъпчат се като *** - Ужас !В София вече е невъзможно да се живее нормално - много народ,много коли - Боже, а защо всички са прости,бутат се ,нахални и продължават да идват ..........?
2
9
 
4
 
! Отговори
Спортист преди 3 години
И след 10-на дни малки и големи ще правят мафатон към болниците ! И там , който превари, той ще заеме легло или апарат за кислород ! Лекарите да използват за обдишване маркучи , които да свързват устата на болните с ануса им - така няма да се губи въздуха - нека дишат на воля !
1
12
 
5
 
! Отговори
Мда преди 3 години
След 10 дена малко и големо със сакчето, и къде?!Към инфекциозноооооо!

Спонсорирани публикации