Efbet бонус – идеален подарък преди ½-те на Шампионската лига

16 апр 2021 17:07, Александър Попов
Efbet бонус – идеален подарък преди ½-те на Шампионската лига

Най-силният Европейски клубен турнир навлиза в решителната си фаза, а най-добрите 4 отбора имат сериозни амбиции за завоюват трофея. В надпреварата са арабските милиардери – ПСЖ и Манчестър Сити. И двата тима никога не са печелили „ушатата купа. В другия полуфинал пък се срещат рекордьорът по титли – Реал Мадрид и прероденият отбор на Челси, воден от Томас Тухел. Кулминацията на Шампионката лига пък изглежда като перфектния момент да се възползвате от най-новите Ефбет бонуси за 2021-а.

Кой е фаворитът за краен успех?

Манчестър Сити ще счупи каръка и най-после ще изпълни мечтата на своя собственик – да стане шампион на Европа. Поне така смятат повечето букмейкъри, които дават най-нисък коефициент за успех на бъдещите победители в Английската Висша лига.

Момчетата на Пеп Гуардиола имаха смазващо преимущество в груповата фаза, записвайки 5 победи и 5 чисти мрежи. По пътя за полуфиналите, „небесно-сините“ отвяха два немски клуба. Първо бе преодолян Борусия Мьонхенгладбах, след две победи с 2:0. Последва отстраняването на Борусия Дортмунд, а и двете срещи бяха спечелени с 2:1 от де Бройне и компания. Ако вече сте се възползвали от Efbet бонус офертата, може да заложите за победа на Сити в първия полуфинал срещу ПСЖ. Коефициентът е повече от изкушаващ – 2.15.

Именно французите пък са считани за втория отбор с най-добри шансове да спечели трофея. ПСЖ изигра своя първи финал за Шампионска лига през миналия сезон. Там парижани отстъпиха на Байерн Мюнхен, но само преди няколко дни, точно баварците станаха жертва на Килиан Мбапе и Маурисио Почетино. Преди това пък, „синьо-червените“ изхвърлиха Барселона още на 1/8-на финалите.

Изненадващо подценявани

Чак на трета позиция, според очакванията на букмейкърите, е рекордьорът по Купи в този турнир – Реал Мадрид. „Лос меренгес“ ще се опита да завоюва своя пети финал за последните 8 сезона. Тимът на Зинедин Зидан спечели състезанието невероятните 4 пъти между 2014-та и 2018-та, а в първите два елиминационни кръга премина през Аталанта и Ливърпул. Българският сайт за спортни залози efbet бонус предлага коефициент от 2.35 за домакинска победа на Реал в първия полуфинал срещу Челси. През последната седмица, мадридчани взеха два много важни мача – срещу Ливърпул и Барселона, а новосформираното партньорство между Милитао и Начо не показа никакви колебания в сърцето на отбраната.

„Сините“ от Лондон са с най-малки шансове за успех. Челси се представи много силно в груповата фаза и не допусна нито една загуба срещу силните отбори на Севиля, Рен и Краснодар. Лондончани изглеждат повече от впечатляващо след треньорската смяна, а Томас Тухел е на път да вкара отбора в топ 4 на Английското първенство. Немският специалист бе част от победите над Атлетико Мадрид и Порто в двете елиминационни фази на Шампионската лига.

На какво да заложа?

Двата богаташки отбора може и да са твърди фаворите, но футболът е игра с многогодишни традиции. 13-те титли на Реал Мадрид няма как да се подценяват и въпреки контузиите, които тормозят Зидан и компания, испанците имат всички шансове за краен успех в любимия си турнир. Нашият съвет е да заложите именно на „белия балет“. Ако вече сте се изисквали своя Efbet бонус първи депозит, може да опитате „Реал Мадрид да се класира на финал“. Българският букмейкър предлага солидния коефициент от 1.80 за този пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Efbet бонус
Още от

Спонсорирани публикации