Любо Пенев преди дербито: Никой противник не се подценява

Невинаги отборът в по-добра форма печели, предупреди треньорът
Обновена: 23 апр 2021 15:12 | 23 апр 2021 15:05, Красимир Ангелов
39
Любо Пенев преди дербито: Никой противник не се подценява
Снимка: Lap.bg

"След два дена е Вечното дерби, много важен мач, интересен мач, не искам да говоря за фаворит в мача, защото невинаги отборът в по-добра форма побеждава и се получава може би обратното. Ние ще се подготвим за мача, продължаваме да налагаме стила, който изграждаме, и ще преследваме победата с всички футболисти, които имаме на разположение", обяви наставникът на ЦСКА Любослав Пенев преди двубоя с Левски от 26-ия кръг на Първа лига в неделя.

Двата тима се изправят един срещу друг в неделя от 17:00 часа в двубой от последния кръг на редовния сезон в първенството, като "армейците" са със статут на явен фаворит.

"Винаги подсещам моите футболисти, че не трябва да се подценява нито един съперник, без значение как се казва и къде се намира в класирането. Никакво отпускане не трябва да има в нашия отбор. Въпросът е да играем по най-добрия възможен начин, момчетата да се раздават и да бъдат дисциплинирани от първата секунда до последния съдийски сигнал. Ако има една добра игра, добра организация, ще последва и едно добро представяне, което със сигурност ще бъде запълнено с голове", каза Пенев и продължи:

"Да не се заблуждаваме от това къде се намира Левски. Това е дерби, в никакъв случай не трябва да има подценяване от нашите футболисти. Наблюдавах им последните мачове, играят сериозно, с много желание, очаквам битка".

"Виждам промяна в целия отбор и в повечето футболисти отделно, но като цяло в отбора. Аз съм доволен от това, което се случва в тренировъчния процес. Това е добре и ще продължим по същия начин. Аз обичам и наблюдавам школата, аз съм израснал тук, много футболисти сме тръгнали от тази школа. Аз се радвам, когато има футболисти, които са готови да влязат в първия отбор. Не само Турицов, има и други българи, които малко по малко набират скорост", каза още Пенев.

Какво още каза Любослав Пенев преди дербито с Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Чичовотя с голям мерак пред микрофона да ръси простотии. нали щеше да прашта протест до УЕФА за рефера с Лудогорец. Нещо не му зададоха този въпрос т.нар. журналисти ( говорители).
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Духача на супи е такъв треньор какъвто и футболист беше, за това бг футбол е на нивото на което е в момента и се търкаля надолу.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този треньор засега има по-лоши показатели в първенството от предишния треньор.Освен това има и по-лош български език.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е важно какво казва Супата важно е какво ще свири съдията.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народ който допуска най големия отбор в страната да бъде затрит а после да припознават,и да гласуват за чалгар шоумен...не може да бъде унищожен!!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A бе я тегли една на супата и не се обяснявай