ЦСКА 1948 категорично: Мач срещу ЦСКА-София днес няма да има!

Очаква се в следващите часове и позиция на БФС по казуса
6
ЦСКА 1948 категорично: Мач срещу ЦСКА-София днес няма да има!
Снимка: Lap.bg

Ръководството на ЦСКА 1948 заяви категоричната си позиция, че днес няма да има мач с ЦСКА.

По програма двубоят на Националния стадион "Васил Левски" трябва да започне в 20.00 ч., но новаците в елита отказват да излязат на терена и настояват мачът да бъде отложен. Причината е, че 11 футболисти на тима са заразени с Covid-19.

"Поради множеството запитвания, ръководството на ФК ЦСКА 1948 държи да подчертае, че срещата от 28 – 2 кръг от плейофната фаза на efbet Лига между отборите на ФК ЦСКА 1948 и ПФК ЦСКА-София няма да се проведе на 07.05.2021 г.

Във възможно най-кратък срок клубът ще излезе с повече официална информация по темата. ФК ЦСКА 1948 поднася своите извинения към всички, засегнати от промените. Предстои развитие по казуса”, обявиха от ръководството.

Очаква се в следващите часове и позиция на БФС по казуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Гледай ведро! преди 2 години
До АнонименМарк Твен го е казал и за такива като него.Новината за неговата смърт е силно преувеличена. Божков явно е умен човек, щом 30 години е на гребена на хазартната вълна. Парите му са в банки и трезори из цял свят. Има достатъчно, за да мизерства с по 1-2 милиона на месец поне още 50 години. Ти и аз да му мислим. С неговите харчове аз я изкарам година-две, я не! За теб не знам :)
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Числото фалира.Бе създадено като параван за мръсните пари от efbet
2
1
 
11
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Как мислите са ги издокарали точно 11 заразени с Ковид? Един повече от разрешеното, за да играе отбора! Ние не ядем доматЕтО с колците!
1
0
 
7
 
! Отговори
Едно към едно преди 2 години
Зад всеки играч стои друг, истински "играч"...Тук се мерят портфейли. Но ако се върне оня от Дубай...някой ще напълни гащите.