Калоян Левтеров не успя да се класира на 1/2-финалите на 200 м гръб

Българинът остана осми в своята серия
28 юли 2021 14:06, Красимир Ангелов
12
Калоян Левтеров не успя да се класира на 1/2-финалите на 200 м гръб
Снимка: Lap.bg

Калоян Левтеров не успя да се класира за полуфиналите на 200 м гръб на Олимпийските игри в Токио.

18-годишният талант плува във втора серия в дисциплината и остана осми с време от 1:58.96.

"Трябваше да тръгна по-лекичко, за да имам повече сили във вторите 100 м, трябваше на третото 50 да натисна повече, за съжаление не се получи", заяви Калоян пред БНТ след състезанието си.

С най-добро време в полуфиналите влезе британецът Люк Грийнбанк – 1:54.63. Второ време даде олимпийският шампион на 100 м гръб Евгени Рилов от Русия – 1:56.02.

Още новини от Токио 2020 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
Е, пак добре. Аз легна ли по гръб и 20 метра едвам ме влачат за това време...
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ги видим на финала. Раян Мърфи май си пази силите за финал.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега вечееее по гръб.
7
2
 
5
 
! Отговори
Курти преди 2 години
Човека от Мароко стана олимпийски шампион където една клфа вода не може да събере тез лигльовци само реват. Оня с голямата уста отивал за медал плува 2 секунди по-слабо от най доброто си време, другия не му се получило плуването. Аре стига бе туристи.
6
1
 
5
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Опитвам се да обясня, че държавата ни не дава никакви пари за спорт и затова нямаме резултати но явно трудно се изразявам. Един милион отпуснат от държавата за федерацията по плуване и въпреки това с петима покрили норматив за олимпиада, главно заради САЩ където тренират плувците ни и заради Германия и Швейцария където е тренирал години наред Миладинов. Не ви бъркат милиардите за нарисувани изтребители по пет милиарда на година за първобитни болници. Бърка ви единия милион заделен за плуване.
5
1
 
0
 
! Отговори
до актьора Мелсън преди 2 години
прав си, че други по-големи суми пари отиват за още по-големи безумия, за спорта съм против да се дава каквото и да било най-вече че всичко е тото и театър от спортистите....и без туий се издържат от залагания, за чий да им се дава още....
4
1
 
2
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Най-глупаво е да се пестят пари от спорт. Много повече данъци са ти взели и много повече пари си загубил от изтребители за два милиарда, пет милиарда лева всяка година за болници и лекари. Милиард за социално слаби. На фона на тези милиарди да се целиш в един милион отпуснат от държавата за плувната федерация си е садистично и малоумно.Проблем е, че тука рядко ги проверяват и като отидат на олимпиада там не смеят и резулатите стават слаби.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредния екскурзиант.......не стига че ми вземат осигировки за щяло и нещяло без да ме питат, защото едва ли ако ни питат някой ще ги плаща, ами с данъците ми се издържат спортисти, ами на който му се спортува да си плаща и да си спортува, уж футболните клубове ще се издържат сами, а всичките станаха ОФК, да ги издържат общините, с нашите данъци.....
2
0
 
7
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Едно птиче ми каза, че след допинг скандала с плувците, този плувец от София е започнал да дава резултати с по 3-4 секунди по лоши времена от времето преди допинг скандала. Птичето което ми го каза е доста запалено по плуването и следи изявите на най-успешните ни плувци. Това ми го каза преди да започне олимпиадата и за съжаление сега това се потвърди при този софиянец-3 секунди по-лошо от най-доброто му.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Олимпийският шампион на 100 м гръб от Токио 2020 Евгени Рилов от Русия взе и сребърния медал при щафетата на дисциплината 4х200 м свободен стил на състоялите се тази сутрин състезания в Токио.