Как да залагаме с летящи коефициенти в Sesame.bg?

Обновена: 2 авг 2021 13:56 | 31 юли 2021 15:10, Александър Попов
Как да залагаме с летящи коефициенти в Sesame.bg?

Sesame.bg е чисто нов онлайн букмейкър в България, който обаче се опитва с бързи темпове да настигне конкуренцията. В бетинг платформата, получила наскоро лиценз за опериране в страната ще откриете дори някои функционалности, които далеч не се срещат толкова често. Такава е например частичният кешаут, позволяващ ви да затворите само част от направения залог, докато с останалата част продължите да играете.

Още по-впечатляваща обаче е страницата с така наречените Летящи коефициенти. На практика, това наименование много точно описва идеята, тъй като в тази страница място намират предварително избрани селекции от букмейкъра, чийто коефициент са допълнително завишени. Става въпрос само за спортни събития, като предимно биват футбол, тенис или баскетбол. Предложенията са изцяло по усмотрение на Sesame, като по-често те биват комбинация от няколко селекции или иначе казано права колонка, но с по-висок общ коефициент спрямо това да направите същият залог по класическия начин. Понякога обаче се предлага и само едно събитие, като например, преди мача на Лудогорец от втория предварителен кръг за влизане в Шампионска лига, коефициентът за успех на тима бе 1.91, но тази ставка скочи до 2.22 в страницата с Летящи коефициенти - ставка, която едва ли можеше да откриете в друг букмейкър.

Добрата новина е, че не ви е нужен Сезам промо код или каквото и да е друго условие, за да се възползвате от предложенията в Летящи коефициенти. Всеки, които има регистрация и депозирани пари в сметката може да направи залог, като обаче има максимална сума, за всеки залог и тя е в размер на 20 лева. Също така, трябва да знаете, че всички предложения в тази страница могат да се комбинират и да участват в други множествени залози. Всяко предложение, колкото и срещи да обединява то, се предлага като една селекция, а към нея може да добавите друга от същата страница с Летящи коефициенти или пък такава от всички останали пазари в сайта. Друга важна подробност е, че имате право да заложите до началото на първата среща от предложението, а евентуалните печалби се изплащат след края на последния двубой, в случай че говорим за селекция с няколко прогнози. Тук не се предлагат залози на живо. Ако пък някоя от срещите бъде отменена, залогът се анулира, независимо дали вече сте познали останалите.

Страницата на Летящите коефициенти ще откриете в горния ляв ъгъл на сайта, като намира място във водещото поле с Топ лиги. Ако не я откривате, това означава, че към този момент няма налични предложения, но едва ли ще попаднете в такава ситуация. Обикновено ви очакват поне десетина различни предложения, предимно футболни. По-традиция те обхващат и най-интересните сблъсъци за седмицата, а не непопулярни събития.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации