Пеле: Готов съм да играя 90 минути и с продължения

Футболната легенда претърпя операция за премахване на тумор от дебелото черво
16 сеп 2021 12:04, Ния Христова
13
Пеле: Готов съм да играя 90 минути и с продължения
Снимка: БГНЕС
Футболната легенда Пеле вече се възстановява от операция за премахване на тумор от дебелото черво и дори заяви, че вече е "настроен да играе 90 минути плюс продължения", пише БГНЕС.
 
В началото на този месец лекарите откриха тумор в дебелото черво на Пеле по време на рутинна проверка. Футболисът бе опериран в болница "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло.  
 
Вчера той бе изписан от интензивното отделение на лечебното заведение, но остава под лекарско наблюдение. 
 
"Приятели, това съобщение е към всеки от вас. Не си помисляйте и за миг, че не съм прочел хилядите прекрасни съобщения, които получавам. Големи благодарности на всички вас, които отделихте минутка от деня си, за да ми изпратите позитивна енергия. Любов, любов и любов! Вече напуснах интензивното отделение и съм в стаята си. Всеки ден съм по-щастлив и с настроение да играя 90 минути плюс продължения. Скоро ще бъдем заедно!", написа Краля на футбола в Инстаграм.
 
Пеле е единственият футболист в историята, който е ставал световен шампион три пъти - през 1958, 1962 и 1970 година, като той е и голмайстор номер 1 в историята на Бразилия със 77 гола в 92 мача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да е жив и здрав! Твърде съм млада, не съм имала честа да гледам как играе в реално време, но съм гледала записи от негови мачове, мога да кажа само едно: Легенда! Не знам това ли е джинга, но никой преди него, а и никой след него не играе така.
8
0
 
6
 
! Отговори
Краля Пеле преди 2 години
Ваше Величество Кралю,бързо и успешно възстановяване!
7
1
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
дО 6 Тони А ти кой си ?
6
4
 
3
 
! Отговори
123 преди 2 години
И аз така, на белот
5
18
 
4
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Къв е тоя ???
4
5
 
20
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 2 години
Нещастници малолетни Нашето поколение е гледало на живо Пеле и Гаринча,Ди стефано и Хенто ,Боби Чарлтън и Дж.Бест,Г.Мюлер и Бекенбауер ,Кройф и НеескенсМарадона и Кемпес и така до наши дни Вие в това отношение сте ощетени. На вас след 20-30 години тези които се раждат днес ще ви се присмиват и подиграват за Меси и Роналдо ,които те няма как да са гледали.и ще ги обявят за нищоества..А колко познавате футбола? Засадата-винаги е имало бе мушмороци пъпчиви,голобради!ЧОВЕК ВИЖДА ТОВА КОЕТО ЗНАЕ!
3
3
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 2 години
". . . по онова време не е имало още засади във футбола". Засади има от 1860 г. като по времето на Пеле е трябвало трима противника да покрият засадата, не двама както е сега.
2
16
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
СМЕ.ШНИК !!!!!!!!!!!
1
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Църния има над 1000 гола,защото по онова време не е имало още засади във футбола..анимационен герой!!